Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Kup Voucher - Szkoła Kulinarna Ashanti
Księgarnia - książki dla cukierników, kucharzy, szefów kuchni
szkolenia kelnerskie
oferta dla firm
18
Lis
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

 

Trener: Alon Than
Data: 18 listopada 2019, godz.10:00
  19 listopada 2019, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Lis
X-mas time – świąteczne inspiracje

X-mas time – świąteczne inspiracje


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 18 listopada 2019 godz. 10:00
  19 listopada 2019 godz. 9:00 
Czas: 2 x 8 godzin z przerwą na lunch
   
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Lis
Ciasta 60x40

Ciasta 60x40


Trener: Marek Moskwa
Data: 18 listopada 2019 godz. 10:00
  19 listopada 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Lis
Manager restauracji

Manager restauracji


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 18 listopada 2019 godz. 10:00
19 listopada 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Lis
Smakuj Boże Narodzenie w tortach i ciastach

Smakuj Boże Narodzenie w tortach i ciastach


Trener: Maciej Rosiński
Data: 20 listopada 2019 godz. 10:00
  21 listopada 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Lis
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 20 listopada 2019 godz. 10:00
  21 listopada 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Lis
Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem

Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem


Trener: Jakub Wilczek
Data: 21 listopada 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Lis
Makaroniki

Makaroniki

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 22 listopada 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 700zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Lis
Kocham gotować: wytrawne przekąski koktajlowe z restauracyjnym twistem

Kocham gotować: wytrawne przekąski koktajlowe z restauracyjnym twistem

 

Trener: Jakub Jakubowski
Data:

23 listopada 2019

godz. 10:30-14:30

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł

 

25
Lis
Media społecznościowe w gastronomii.

Media społecznościowe w gastronomii.

 

Trener: Bartosz Paczyński
Data: 25 listopada 2019 godz. 10:00
  26 listopada 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Liczba miejsc: 16
Cena: 2400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

25
Lis
Ramen z Alon Than

Ramen z Alon Than

 

Trener: Alon Than
Data: 25 listopada 2019, godz.10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Lis
Akademia World Class poziom 2

Akademia World Class poziom 2

 

Trener: Janusz Lemiesz
Data: 25 listopada 2019 godz. 12:00
  26 listopada 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Lis
Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 25 listopada 2019 – godz. 9.00-18:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
9h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 6
Cena: 600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Lis
Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 26 listopada 2019 godz. 10:00
  27 listopada 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Lis
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 26 listopada 2019 godz. 10:00
  27 listopada 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lis
Wokół czekolady

Wokół czekolady

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 27 listopada 2019 godz. 10:00
  28 listopada 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Lis
Fit food - zdrowe menu restauracji

Fit food - zdrowe menu restauracji

 

Trener: Paweł Salamon
Joanna Lao - Kaczmarek
Data: 28 listopada 2019 godz. 10:00
  29 listopada godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

28
Lis
Słodki stół - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 28 listopada 2019 godz. 10:00
  29 listopada 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
   
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Lis
Pierniczki. Dekorowanie lukrem.

Pierniczki. Dekorowanie lukrem.

 

Trener: Iga Sarzyńska
Data: 29 listopada 2019, godz. 10:00
  30 listopada 2019, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Gru
Mój tort od A do Z

Mój tort od A do Z


Trener: Bożena Sikoń
Data: 2 grudnia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Gru
Akademia World Class poziom 1

Akademia World Class poziom 1

 

Trener: Janusz Lemiesz
Data: 2 grudnia 2019 godz. 12:00
  3 grudnia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
 Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Gru
Marcin Popielarz - Kuchnia „Biôłi Trus”

Marcin Popielarz - Kuchnia „Biôłi Trus”

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 2 grudnia 2019 godz. 10:00
  3 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Gru
Akademia World Class poziom 2

Akademia World Class poziom 2

 

Trener: Maciej Mazur
Data: 4 grudnia 2019 godz. 12:00
  5 grudnia 2019 godz. 10:00
Czas: 2x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 15
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Gru
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 4 grudnia 2019 godz. 10-18
  5 grudnia 2019 godz.  9-17
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Gru
Smakuj Boże Narodzenie w tortach i ciastach

Smakuj Boże Narodzenie w tortach i ciastach


Trener: Bożena Sikoń
Data: 4 grudnia 2019 godz. 10:00
  5 grudnia 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Gru
Męskie gotowanie: wołowina

Męskie gotowanie: wołowina

 

Trener: Jakub Jakubowski
Data:

7 grudnia 2019
godz. 12:00-16:00

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł

 

09
Gru
60x40 - ciasta deserowe krojone

60x40 - ciasta deserowe krojone


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 9 grudnia 2019 godz. 10:00
  10 grudnia 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Gru
Akademia World Class poziom 3

Akademia World Class poziom 3

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 9 grudnia 2019 godz. 12:00
  10 grudnia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 400zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Gru
Deser restauracyjny

Deser restauracyjny


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
  12 grudnia 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Gru
Zarządzanie zespołem pracowników

Zarządzanie zespołem pracowników


Trener: Maciej Sadowski
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Liczba miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Gru
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
  12 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Gru
Podstawy pracy z czekoladą

Podstawy pracy z czekoladą

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
  12 grudnia 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Gru
Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Tradycyjne menu włoskiej restauracji

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 16 grudnia 2019 godz. 10:00
  17 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Gru
Lodowe inspiracje 2: pasty, czekolada, wariegato, lody

Lodowe inspiracje 2: pasty, czekolada, wariegato, lody

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
16 grudnia 2019 godz. 10:00
  17 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Sty
Sery w restauracji: produkcja i wykorzystanie

Sery w restauracji: produkcja i wykorzystanie


Trener: Gieno Mientkiewicz
Data: 13 stycznia 2020 godz. 10:00
  14 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Lut
Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux

Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux


Trener: Stephane Leroux
Data: 3 lutego 2020 godz. 10:00
  4 lutego 2020 godz. 9:00
  5 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 3500 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

30
Mar
Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy

Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 30 marca 2020 godz. 10:00
  31 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

01
Kwi
Czekoladowe draże, praliny i przekąski

Czekoladowe draże, praliny i przekąski


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 1 kwietnia 2020 godz. 10:00
  2 kwietnia 2020 godz. 9:00
  3 kwietnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

14
Wrz
Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe

Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe


Trener: Daniel Alvarez
Data: 14 września 2020 godz. 10:00
  15 września 2020 godz. 9:00
  16 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

21
Wrz
Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe

Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe


Trener: Nina Tarasova
Data: 21 września 2020 godz. 10:00
  22 września 2020 godz. 9:00
  23 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close