Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Kup Voucher - Szkoła Kulinarna Ashanti
Księgarnia - książki dla cukierników, kucharzy, szefów kuchni
szkolenia kelnerskie
oferta dla firm
21
Lut
Kocham gotować: Ramen dla początkujących

Kocham gotować: Ramen dla początkujących

 

Trener: Paweł Niewiadomski
Data: 21 lutego 2020
godz. 17:30-21:30
Czas: Warsztaty ok.4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 240zł
   

 

24
Lut
Wypieki na włoskie śniadanie

Wypieki na włoskie śniadanie

 

Trenerzy: Gianluca Padula / Marcin Zawadzki
Data: 24 lutego 2020 godz. 10:00
  25 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lut
Lodowe Inspiracje - lody rzemieślnicze

Lodowe Inspiracje - lody rzemieślnicze

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
27 lutego 2020 godz. 10:00
  28 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

27
Lut
Podstawy pracy z czekoladą

Podstawy pracy z czekoladą

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 27 lutego 2020 godz. 10:00
  28 lutego 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Lut
Męskie gotowanie: Chłopskie jadło

Męskie gotowanie: Chłopskie jadło

 

Trener: Michał Zieliński
Data: 28 lutego 2020
godz. 17:30-21:30
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 290zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Lut
Sushi Party – warsztaty sushi dla początkujących

Sushi Party – warsztaty sushi dla początkujących

 

Trener: Michał Przybysz
Data:

29 lutego 2020
godz. 15:30-19:30

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12-16
Cena: 290zł

 

02
Mar
Kruche, Sable, Shortcrust - technologie ciast kruchych

Kruche, Sable, Shortcrust - technologie ciast kruchych


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 2 marca 2020 godz. 10:00
  3 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Mar
Akademia World Class poziom 2

Akademia World Class poziom 2

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 2 marca 2020 godz. 12:00
  3 marca 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Mar
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 2 marca 2020 godz. 10:00
  3 marca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Mar
Monoporcje

Monoporcje

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data:

4 marca 2020 godz. 10:00

  5 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Mar
Makaroniki i ganache

Makaroniki i ganache

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 6 marca 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 700zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Mar
Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 7 marca 2020 – godz. 9.00-18:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
9h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 6
Cena: 600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Mar
Kocham gotować: Vege Italiana

Kocham gotować: Vege Italiana

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 7 marca 2020 (sobota)
godz. 10:00-14:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 240zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Mar
Kocham gotować: KURCZAK w 7 odsłonach -  warsztaty w duchu NO WASTE

Kocham gotować: KURCZAK w 7 odsłonach - warsztaty w duchu NO WASTE

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 7 marca 2020 godz. 16:00-20:30
Czas: Warsztaty ok 4,5h
   
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 240zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Mar
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

 

Trener: Alon Than
Data: 9 marca 2020, godz.10:00
  10 marca 2020, godz.9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Mar
Ciasta 60x40

Ciasta 60x40


Trener: Marek Moskwa
Data: 9 marca 2020 godz. 10:00
  10 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Mar
Akademia World Class poziom 4: prezentacje konkursowe

Akademia World Class poziom 4: prezentacje konkursowe

 

Trenerzy: Marcin Kruk i Maciej Mazur
Data: 9 marca 2020 godz. 12:00
  10 marca 2020 godz. 10:00
  11 marca 2020 godz. 10:00
Czas: 3x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 650zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

11
Mar
Deser restauracyjny i jego elementy

Deser restauracyjny i jego elementy


Trener: Maciej Rosiński
Data: 11 marca 2020 godz. 10:00
  12 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

11
Mar
Sery w restauracji: produkcja i wykorzystanie

Sery w restauracji: produkcja i wykorzystanie


Trener: Gieno Mientkiewicz
Data: 11 marca 2020 godz. 10:00
  12 marca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Mar
Torty

Torty

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 12 marca 2020 godz. 10:00
  13 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Mar
Pan Średni Paragon - czyli jak codziennie zwiększać zyski

Pan Średni Paragon - czyli jak codziennie zwiększać zyski

 

Trenerzy: Maciej Komorowski i Anna Lurje
Data:

13 marca 2020 godz. 10:00-18:00

Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 16
Cena: 1000zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Mar
Kocham gotować: Owoce morza

Kocham gotować: Owoce morza

 

Trener: Michał Zieliński
Data: 14 marca 2020
godz. 10:00-14:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 290zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Mar
Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Tradycyjne menu włoskiej restauracji

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 16 marca 2020 godz. 10:00
  17 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Mar
Monoporcje

Monoporcje

 

Trener: Dawid Makurat
Data: 16 marca 2020 godz. 10:00
  17 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

16
Mar
WSET LEVEL 2 - AWARD IN WINES

WSET LEVEL 2 - AWARD IN WINES


Trener: Andrzej Strzelczyk
Daty: 16, 17, 23, 24 oraz 30 marca
  godziny 17:00 – 20:30
Egzamin: 31 marca, godz. 17:00 – 18:30
Poziom:
Cena: 2 600 zł brutto za osobę
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Mar
Słodki stół - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 18 marca 2020 godz. 10:00
  19 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

19
Mar
Strudle i ciasteczka "COOKIES"

Strudle i ciasteczka "COOKIES"


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 19 marca2020 godz. 10:00
  20 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

20
Mar
Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 20 marca 2020 godz. 10:00
  21 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

23
Mar
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 23 marzec 2020 godz. 10.00
  24 marca 2020 godz. 9.00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Mar
Akademia World Class poziom 1

Akademia World Class poziom 1

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 23 marca 2020 godz. 12:00
  24 marca 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Mar
Kuchnia Staropolska

Kuchnia Staropolska


Trener: dr Józef Sadkiewicz
Data: 23 marca 2020 godz. 10:00
  24 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Mar
Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

 

Trener: Gianluca Padula
Data: 25 marca 2020 godz. 10:00
  26 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 15
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Mar
Kurs wprowadzający w świat win

Kurs wprowadzający w świat win


Trener: Andrzej Strzelczyk
Data: 27 marca 2020
9:00 - 16:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 440 zł brutto
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

28
Mar
Kocham kuchnię japońską - warsztaty dla początkujących

Kocham kuchnię japońską - warsztaty dla początkujących

 

Trener: Paweł Niewiadomski
Data: 28 marca 2020
godz. 10:00-14:00
Czas: Warsztaty 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Mar
Kocham gotować: włoskie makarony

Kocham gotować: włoskie makarony

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 28 marca 2020 godz. 16:00-20:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 240zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Mar
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 30 marca 2020 godz. 10:00
  31 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Mar
Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy

Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 30 marca 2020 godz. 10:00
  31 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

30
Mar
Akademia World Class poziom 3

Akademia World Class poziom 3

 

Trener: Maciej Mazur
Data: 30 marca 2020 godz. 12:00
  31 marca 2020 godz. 10:00
Czas: 2x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

01
Kwi
Czekoladowe draże, praliny i przekąski

Czekoladowe draże, praliny i przekąski


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 1 kwietnia 2020 godz. 10:00
  2 kwietnia 2020 godz. 9:00
  3 kwietnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

01
Kwi
Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem

Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem


Trener: Jakub Wilczek
Data: 1 kwietnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

wiecej-szkolen
(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close