Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Kup Voucher - Szkoła Kulinarna Ashanti
Księgarnia - książki dla cukierników, kucharzy, szefów kuchni
szkolenia kelnerskie
oferta dla firm
09
Gru
60x40 - ciasta deserowe krojone

60x40 - ciasta deserowe krojone


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 9 grudnia 2019 godz. 10:00
  10 grudnia 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Gru
Akademia World Class poziom 3

Akademia World Class poziom 3

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 9 grudnia 2019 godz. 12:00
  10 grudnia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 400zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Gru
Deser restauracyjny

Deser restauracyjny


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
  12 grudnia 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Gru
Zarządzanie zespołem pracowników

Zarządzanie zespołem pracowników


Trener: Maciej Sadowski
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Liczba miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Gru
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
  12 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Gru
Podstawy pracy z czekoladą

Podstawy pracy z czekoladą

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
  12 grudnia 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Gru
Kocham gotować: pierogi - edycja świąteczna

Kocham gotować: pierogi - edycja świąteczna

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 13 grudnia 2019 godz. 17:30-21:00
Czas: Warsztaty ok 3,5h
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 190zł

 

14
Gru
Kocham gotować: Niebanalne święta - nowoczesne inspiracje wigilijnych potraw

Kocham gotować: Niebanalne święta - nowoczesne inspiracje wigilijnych potraw

 

Trener: Michał Zieliński
Data:

14 grudnia 2019
godz. 10:30-15:00

Czas: Warsztaty ok 4,5h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł

 

16
Gru
Mój tort od A do Z

Mój tort od A do Z


Trener: Bożena Sikoń
Data: 16 grudnia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Gru
Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Tradycyjne menu włoskiej restauracji

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 16 grudnia 2019 godz. 10:00
  17 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Gru
Lodowe inspiracje 2: pasty, czekolada, wariegato, lody

Lodowe inspiracje 2: pasty, czekolada, wariegato, lody

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
16 grudnia 2019 godz. 10:00
  17 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Gru
Barista poziom 2 - latte art, artystyczne dekorowanie kaw

Barista poziom 2 - latte art, artystyczne dekorowanie kaw


Trener: Wojciech Pasko
Data:

18 grudnia 2019 godz. 9.00-18:00

Czas: Szkolenie jednodniowe
9h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 6
Cena: 700zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Sty
Pan Średni Paragon - czyli jak codziennie zwiększać zyski

Pan Średni Paragon - czyli jak codziennie zwiększać zyski

 

Trenerzy:  Maciej Komorowski i Anna Lurje
Data:

9 stycznia 2020 godz. 10:00-18:00

Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 16
Cena: 1000zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Sty
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 13 stycznia 2020 godz. 10:00
  14 stycznia 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Sty
Sery w restauracji: produkcja i wykorzystanie

Sery w restauracji: produkcja i wykorzystanie


Trener: Gieno Mientkiewicz
Data: 13 stycznia 2020 godz. 10:00
  14 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Sty
Jak ryba w kuchni

Jak ryba w kuchni

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 15 stycznia 2020 godz. 10:00
  16 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Sty
60x40 - ciasta deserowe krojone v2.0 (nowe receptury)

60x40 - ciasta deserowe krojone v2.0 (nowe receptury)


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 15 stycznia 2020 godz. 10:00
  16 stycznia 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Sty
Szkolenie kelnerskie

Szkolenie kelnerskie


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 20 stycznia 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 400 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Sty
Słodki stół - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 20 stycznia 2020 godz. 10:00
  21 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
   
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Sty
Deser restauracyjny

Deser restauracyjny


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 22 stycznia 2020 godz. 10:00
  23 stycznia 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Sty
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 22 stycznia 2020 godz. 10:00
  23 stycznia 2020 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Sty
Manager restauracji

Manager restauracji


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 22 stycznia 2020 godz. 10:00
23 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Sty
Kurs wprowadzający w świat win

Kurs wprowadzający w świat win


Trener: Andrzej Strzelczyk
Data: 24 stycznia 2020
9:00 - 16:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 440 zł brutto
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Sty
Torty i monoporcje w walentynkowej odsłonie.

Torty i monoporcje w walentynkowej odsłonie.


Trener: Marek Moskwa
Data: 27 stycznia 2020 godz. 10:00
  28 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Sty
Skuteczna reklama gastronomii

Skuteczna reklama gastronomii

 

Trener: Bartosz Paczyński
Data: 27 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Liczba miejsc: 16
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

28
Sty
Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem

Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem


Trener: Jakub Wilczek
Data: 28 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Sty
Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

 

Trener: Gianluca Padula
Data: 29 stycznia 2020 godz. 10:00
  30 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 15
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Sty
Kuchnia południowych Włoch

Kuchnia południowych Włoch

 

Trener: Carlo Bognolo
Data: 29 stycznia 2020 godz. 10:00
  30 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Lut
Desery A'la Carte – cukiernictwo restauracyjne

Desery A'la Carte – cukiernictwo restauracyjne

 

Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 3 lutego 2020 godz. 10:00
  4 lutego 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Lut
Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux

Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux


Trener: Stephane Leroux
Data: 3 lutego 2020 godz. 10:00
  4 lutego 2020 godz. 9:00
  5 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 3500 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

04
Lut
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 4 lutego 2020, godz.10:00
  5 lutego 2020, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Lut
Burgery

Burgery


Trener: Tomasz Welter
Data: 14 lutego 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Lut
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Maciej Rosiński
Data: 17 lutego 2020 godz. 10:00
  18 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Lut
Wypieki na włoskie śniadanie

Wypieki na włoskie śniadanie

 

Trenerzy: Gianluca Padula / Marcin Zawadzki
Data: 19 lutego 2020 godz. 10:00
  20 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Mar
Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa

Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 2 marca 2020 godz. 10:00
  3 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

02
Mar
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 2 marca 2020 godz. 10:00
  3 marca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Mar
Makaroniki i ganache

Makaroniki i ganache

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 6 marca 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 700zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Mar
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

 

Trener: Alon Than
Data: 9 marca 2020, godz.10:00
  10 marca 2020, godz.9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Mar
Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Tradycyjne menu włoskiej restauracji

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 16 marca 2020 godz. 10:00
  17 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Mar
Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy

Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 30 marca 2020 godz. 10:00
  31 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close