Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Kup Voucher - Szkoła Kulinarna Ashanti
Księgarnia - książki dla cukierników, kucharzy, szefów kuchni
szkolenia kelnerskie
oferta dla firm
29
Sty
Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

 

Trener: Gianluca Padula
Data: 29 stycznia 2020 godz. 10:00
  30 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 15
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Sty
Kuchnia południowych Włoch

Kuchnia południowych Włoch

 

Trener: Carlo Bognolo
Data: 29 stycznia 2020 godz. 10:00
  30 stycznia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

31
Sty
Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 31 stycznia 2020 godz. 10:00
  1 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

31
Sty
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 31 stycznia 2020 godz. 10:00
  1 lutego 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Lut
Desery A'la Carte – cukiernictwo restauracyjne

Desery A'la Carte – cukiernictwo restauracyjne

 

Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 3 lutego 2020 godz. 10:00
  4 lutego 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Lut
Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux

Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux


Trener: Stephane Leroux
Data: 3 lutego 2020 godz. 10:00
  4 lutego 2020 godz. 9:00
  5 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 3500 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

04
Lut
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 4 lutego 2020, godz.10:00
  5 lutego 2020, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Lut
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Marek Moskwa
Data: 5 lutego 2020 godz. 10:00
  6 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Lut
Zarządzanie zespołem pracowników - część 2

Zarządzanie zespołem pracowników - część 2


Trener: Maciej Sadowski
Data: 5 lutego 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Liczba miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Lut
Kuchnia hiszpańska: w poszukiwaniu tradycji

Kuchnia hiszpańska: w poszukiwaniu tradycji


Trener: Miguel Capitan
Data: 6 lutego 2020 godz. 10:00
  7 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Lut
Kocham gotować: włoskie makarony

Kocham gotować: włoskie makarony

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 8 lutego 2020 godz. 15:30-19:30
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 240zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Lut
Akademia World Class poziom 1

Akademia World Class poziom 1

 

Trener: Janusz Lemiesz
Data: 10 lutego 2020 godz. 12:00
  11 lutego 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
 Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Lut
Kuchnia Staropolska

Kuchnia Staropolska


Trener: dr Józef Sadkiewicz
Data: 10 lutego 2020 godz. 10:00
  11 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Lut
Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem

Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem


Trener: Jakub Wilczek
Data: 11 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Lut
Mąka i ziemniaki w kuchni: makarony, kluski, pampuchy, pierogi...

Mąka i ziemniaki w kuchni: makarony, kluski, pampuchy, pierogi...


Trener: Tomasz Welter
Data: 12 lutego 2020 godz. 10:00
13 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Lut
Burgery

Burgery


Trener: Tomasz Welter
Data: 14 lutego 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Lut
Kocham gotować: Afrodyzjaki w kuchni – warsztat kulinarny dla Par

Kocham gotować: Afrodyzjaki w kuchni – warsztat kulinarny dla Par

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 15 lutego 2020 godz. 17:00-21:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
Poziom:
Liczba miejsc: 12 par
Cena: 390zł za parę
   

 

17
Lut
Ciasto pszenne: bułki, chałki i rogale

Ciasto pszenne: bułki, chałki i rogale

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 17 lutego 2020 godz. 10:00
  18 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Lut
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Maciej Rosiński
Data: 17 lutego 2020 godz. 10:00
  18 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Lut
Akademia World Class poziom 3

Akademia World Class poziom 3

 

Trener: Maciej Mazur
Data: 17 lutego 2020 godz. 12:00
  18 lutego 2020 godz. 10:00
Czas: 2x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Lut
Wykwintne dania fit food

Wykwintne dania fit food

 

Trener: Paweł Salamon
Joanna Lao - Kaczmarek
Data: 19 lutego 2020 godz. 10:00
  20 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

21
Lut
Kocham gotować: Ramen dla początkujących

Kocham gotować: Ramen dla początkujących

 

Trener: Paweł Niewiadomski
Data: 21 lutego 2020
godz. 17:30-21:30
Czas: Warsztaty ok.4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 240zł
   

 

24
Lut
Wypieki na włoskie śniadanie

Wypieki na włoskie śniadanie

 

Trenerzy: Gianluca Padula / Marcin Zawadzki
Data: 24 lutego 2020 godz. 10:00
  25 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Lut
Bez glutenu - Makaron, Pizza i Chleb

Bez glutenu - Makaron, Pizza i Chleb

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 24 lutego 2020 godz. 10:00
  25 lutego 2020 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Lut
Lodowe Inspiracje - lody rzemieślnicze

Lodowe Inspiracje - lody rzemieślnicze

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
26 lutego 2020 godz. 10:00
  27 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

27
Lut
Podstawy pracy z czekoladą

Podstawy pracy z czekoladą

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 27 lutego 2020 godz. 10:00
  28 lutego 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Lut
Sushi Party – warsztaty sushi dla początkujących

Sushi Party – warsztaty sushi dla początkujących

 

Trener: Michał Przybysz
Data:

29 lutego 2020
godz. 15:30-19:30

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12-16
Cena: 290zł

 

02
Mar
Kruche, Sable, Shortcrust - technologie ciast kruchych

Kruche, Sable, Shortcrust - technologie ciast kruchych


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 2 marca 2020 2020 godz. 10:00
  3 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Mar
Akademia World Class poziom 2

Akademia World Class poziom 2

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 2 marca 2020 godz. 12:00
  3 marca 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Mar
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 2 marca 2020 godz. 10:00
  3 marca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Mar
Makaroniki i ganache

Makaroniki i ganache

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 6 marca 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 700zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Mar
Kocham gotować: Vege Italiana

Kocham gotować: Vege Italiana

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 7 marca 2020 (sobota)
godz. 10:00-14:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 240zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Mar
Kocham gotować: KURCZAK w 7 odsłonach -  warsztaty w duchu NO WASTE

Kocham gotować: KURCZAK w 7 odsłonach - warsztaty w duchu NO WASTE

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 7 marca 2020 godz. 16:00-20:30
Czas: Warsztaty ok 4,5h
   
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 240zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Mar
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

 

Trener: Alon Than
Data: 9 marca 2020, godz.10:00
  10 marca 2020, godz.9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Mar
Deser restauracyjny i jego elementy

Deser restauracyjny i jego elementy


Trener: Maciej Rosiński
Data: 11 marca 2020 godz. 10:00
  12 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

11
Mar
Sery w restauracji: produkcja i wykorzystanie

Sery w restauracji: produkcja i wykorzystanie


Trener: Gieno Mientkiewicz
Data: 11 marca 2020 godz. 10:00
  12 marca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Mar
Torty

Torty

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 12 marca 2020 godz. 10:00
  13 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Mar
Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Tradycyjne menu włoskiej restauracji

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 16 marca 2020 godz. 10:00
  17 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Mar
Słodki stół - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 18 marca 2020 godz. 10:00
  19 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

18
Mar
Marcin Popielarz - kuchnia regionalna cz.1

Marcin Popielarz - kuchnia regionalna cz.1

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 18 marca 2020 godz. 10:00
  19 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close