Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Sklep Ashanti - czekolady, półprodukty, akcesoria dla kucharzy i cukierników, książki kulinarne i cukiernicze.
21
Wrz
Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa

Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 21 września 2020 godz. 10:00
  22 września 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

21
Wrz
Podroby

Podroby


Trener: Tomasz Welter
Data: 21 września 2020 godz. 10:00
  22 września 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Wrz
Kuchnia Staropolska

Kuchnia Staropolska


Trener: dr Józef Sadkiewicz
Data: 23 września 2020 godz. 10:00
  24 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Wrz
Deser restauracyjny

Deser restauracyjny


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 23 września 2020 godz. 10:00
  24 września 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Wrz
Kocham gotować: Jej Wysokość ZUPA

Kocham gotować: Jej Wysokość ZUPA

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 26 września 2020 godz. 9:30-14:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
   

 

26
Wrz
Fermentacje i produkty probiotyczne

Fermentacje i produkty probiotyczne

 

Trener: Małgorzata Pindych
Data: 26 września 2020
godz. 10:00-14:30
Czas: Warsztaty ok 4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Wrz
Niedzielna szkoła kulinarna

Niedzielna szkoła kulinarna

 

Trener: Ewa Michalska
Daty:

27.09 / 11.10 / 25.10 / 8.11 / 22.11 / 6.12 / 13.12.2020
godz. 10:30-15:00

Czas: Warsztaty 7x4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2500 zł brutto
(w przypadku faktury VAT ZW)

 

28
Wrz
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Marek Moskwa
Data: 28 września 2020 godz. 10:00
  29 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Wrz
Sałatki i przystawki restauracyjne.

Sałatki i przystawki restauracyjne.


Trener: Maciej Rosiński
Data: 28 września 2020 godz. 10:00
29 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Podstawy pracy z czekoladą

Podstawy pracy z czekoladą

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 30 września 2020 godz. 10:00
  1 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Marcin Popielarz - kuchnia regionalna cz.2

Marcin Popielarz - kuchnia regionalna cz.2

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 30 września 2020 godz. 10:00
  1 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Paź
Kocham gotować: włoskie makarony

Kocham gotować: włoskie makarony

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 3 października 2020
godz. 10:00-14:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Paź
Tradycyjne wypieki

Tradycyjne wypieki

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data: 5 października 2020 godz. 10:00
  6 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Paź
Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour

Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour


Trener: Marek Moskwa
Data: 5 października 2020 godz. 10:00
  6 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Paź
Adam Chrząstowski: Dziczyzna

Adam Chrząstowski: Dziczyzna


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 5 października 2020 godz. 10:00
  6 października 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Paź
Lodowe Inspiracje cz.1 - lody rzemieślnicze

Lodowe Inspiracje cz.1 - lody rzemieślnicze

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
7 października 2020 godz. 10:00
  8 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

07
Paź
Rekrutacja w branży HoReCa

Rekrutacja w branży HoReCa


Trener: Rafał Pasenik
Data: 7 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Paź
Bez glutenu - Makaron, Pizza i Chleb

Bez glutenu - Makaron, Pizza i Chleb

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 7 października 2020 godz. 10:00
  8 października 2020 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Paź
Obsługa reklamacji w restauracji

Obsługa reklamacji w restauracji


Trener: Rafał Pasenik
Data: 8 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Paź
Burgery

Burgery


Trener: Maciej Rosiński
Data: 9 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Paź
Lider, który angażuje zespół w zmieniającej się rzeczywistości

Lider, który angażuje zespół w zmieniającej się rzeczywistości


Trener: Rafał Pasenik
Data: 9 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Paź
Kocham gotować: Wstęp do kuchni francuskiej

Kocham gotować: Wstęp do kuchni francuskiej

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 10 października 2020
godz. 15:30-19:30
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 350zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Paź
JESIEŃ – 4 pory roku. Kuchnia w zgodzie z kalendarzem natury.

JESIEŃ – 4 pory roku. Kuchnia w zgodzie z kalendarzem natury.

 

Trener: Ewa Michalska
Data:

10 października 2020
godz. 10:00-14:00

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł

 

12
Paź
60x40 - ciasta deserowe krojone

60x40 - ciasta deserowe krojone


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 12 października 2020 godz. 10:00
  13 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Paź
Akademia World Class poziom 1

Akademia World Class poziom 1

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 12 października 2020 godz. 12:00
  13 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Paź
Tortellini, Cappelletti, Ravioli i ...

Tortellini, Cappelletti, Ravioli i ...

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 12 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Paź
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

 

Trener: Alon Than
Data: 13 października 2020, godz.10:00
  14 października 2020, godz.9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Paź
Torty

Torty


Trener: Maciej Rosiński
Data: 14 października 2020 godz. 10:00
  15 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

15
Paź
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 15 października 2020, godz.10:00
  16 października 2020, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Paź
Mój tort od A do Z

Mój tort od A do Z


Trener: Bożena Sikoń
Data: 16 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Paź
Kurs wprowadzający w świat win

Kurs wprowadzający w świat win


Trener: Andrzej Strzelczyk
Data: 16 października 2020
10:00 - 15:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
5h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 440 zł brutto
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

16
Paź
Kuchnia Lizbony

Kuchnia Lizbony

 

Trener: Bartek Kieżun
Data: 16 października 2020
godz. 17:30-21:30
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12-16
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Paź
Kuchnia Rzymu

Kuchnia Rzymu

 

Trener: Bartek Kieżun
Data: 17 października 2020
godz. 10:30-14:30
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12-16
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Paź
Sympatyczne owoce morza:  przegrzebki, ośmiornice, omułki, kalmary, krewetki, homary i vongole.

Sympatyczne owoce morza: przegrzebki, ośmiornice, omułki, kalmary, krewetki, homary i vongole.


Trener: Iwona Niemczewska
Data: 19 października 2020 godz. 10:00
20 października 2020 godz. 9:00
Czas: szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1500zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

19
Paź
Akademia World Class poziom 3

Akademia World Class poziom 3

 

Trener: Maciej Mazur
Data: 19 października 2020 godz. 12:00
  20 października 2020 godz. 10:00
Czas: 2x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Paź
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Maciej Rosiński
Data: 19 października 2020 godz. 10:00
  20 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Paź
Zarządzanie zespołem pracowników - część 1

Zarządzanie zespołem pracowników - część 1


Trener: Maciej Sadowski
Data: 20 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Paź
Desery restauracyjne z Walter Vogt

Desery restauracyjne z Walter Vogt

 

Trener: Walter Vogt
Data: 21 października 2020 godz. 10:00
22 października 2020  godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Paź
Tarty, eklery i ptysie

Tarty, eklery i ptysie

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 21 października 2020 godz. 10:00
  22 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

22
Paź
Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 22 października 2020 godz. 10:00
  23 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

wiecej-szkolen
(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close