Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Kup Voucher - Szkoła Kulinarna Ashanti
Księgarnia - książki dla cukierników, kucharzy, szefów kuchni
szkolenia kelnerskie
oferta dla firm
18
Wrz
WASHOKU – kuchnia Japonii 1.0 (edycja jesień–zima)

WASHOKU – kuchnia Japonii 1.0 (edycja jesień–zima)

 

Trener: Alon Than
Data: 18 września 2019, godz.10:00
  19 września 2019, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2500zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Wrz
Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 23 września 2019 – godz. 9.00-18:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
9h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 6
Cena: 600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Wrz
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 23 września 2019 godz. 10-18
  24 września 2019 godz.  9-17
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Wrz
Deser restauracyjny z Nicolas Botomisy

Deser restauracyjny z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 23 września 2019 godz. 10:00
  24 września 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

25
Wrz
Burgery

Burgery


Trener: Maciej Rosiński
Data: 25 września 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Wrz
Czekoladowe draże, praliny i przekąski

Czekoladowe draże, praliny i przekąski


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 25 września 2019 godz. 10:00
  26 września 2019 godz. 9:00
  27 września 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

25
Wrz
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 25 września 2019 godz. 10:00
  26 września 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Wrz
Kuchnia włoska: owoce morza

Kuchnia włoska: owoce morza

 

Trener: Carlo Bognolo
Data: 26 września 2019 godz. 10:00
  27 września 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 30 września 2019, godz.10:00
  1 października 2019, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Nowoczesne cukiernictwo

Nowoczesne cukiernictwo


Trener: Maciej Rosiński
Data: 30 września 2019 godz. 10:00
  1 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
   
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Marcin Popielarz - Kuchnia "Białego Królika"

Marcin Popielarz - Kuchnia "Białego Królika"

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 30 września 2019 godz. 10:00
  1 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Paź
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 2 października 2019 godz. 10.00
  3 pażdziernika 2019 godz. 9.00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Paź
Japońskie bento 弁当

Japońskie bento 弁当

 

Trener: Alicja Than
Data: 2 października 2019, godz.10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Paź
Menu gwiazdkowych restauracji

Menu gwiazdkowych restauracji

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 3 października 2019, godz.10:00
  4 października 2019, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Paź
R jak Ryby vol. 1

R jak Ryby vol. 1

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 7 października 2019 godz. 10:00
  8 października 2019 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł

 

07
Paź
Tarty, eklery i ptysie

Tarty, eklery i ptysie

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 7 października 2019 godz. 10:00
  8 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Paź
Akademia World Class poziom 3

Akademia World Class poziom 3

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 7 października 2019 godz. 12:00
  8 października 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 400zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Paź
Egzamin z sushi potwierdzony japońskim certyfikatem AJSA

Egzamin z sushi potwierdzony japońskim certyfikatem AJSA

 

Egzaminator: HIROTOSHI OGAWA   
Data: 10 paź. 2019, godz. 11.00
  11 paź. 2019, godz. 10.00
Czas: Dwudniowe seminarum
2x6h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 36
Cena: 2450zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

10
Paź
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 10 października 2019 godz. 10:00
  11 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Paź
Kocham gotować: włoskie makarony

Kocham gotować: włoskie makarony

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 12 października 2019 godz. 10:00-14:00
Czas: Warsztaty 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Paź
Kocham kuchnię japońską - warsztaty dla początkujących

Kocham kuchnię japońską - warsztaty dla początkujących

 

Trener: Paweł Niewiadomski
Data: 12 października 2019
godz. 16:00-20:00
Czas: Warsztaty 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Paź
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Maciej Rosiński
Data: 14 października 2019 godz. 10:00
  15 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Paź
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

 

Trener: Alon Than
Data: 14 października 2019, godz.10:00
  15 października 2019, godz.9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Paź
Tradycyjne wypieki

Tradycyjne wypieki

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data: 14 października 2019 godz. 10:00
  15 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Paź
Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem

Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem


Trener: Jakub Wilczek
Data: 15 października 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Paź
WSET LEVEL 2 - AWARD IN WINES

WSET LEVEL 2 - AWARD IN WINES


Trener: Andrzej Strzelczyk
Daty: 16, 17, 23, 24, 30 października
  godziny 17:00 – 20:30
Egzamin: 31 października godz. 17:00
Poziom:
Cena: 2 600 zł brutto za osobę
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Paź
WSET LEVEL 3 - AWARD IN WINES

WSET LEVEL 3 - AWARD IN WINES


Trener: Andrzej Strzelczyk
Data:

16, 17, 23, 24, 30, 31 października
oraz 13 i 14 listopada
godz 10:00 – 13:30
Egazamin: 27 listopada godz. 10:00
Poziom:
Cena: 3 600 zł brutto za osobę
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

16
Paź
Deser restauracyjny

Deser restauracyjny


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 16 października 2019 godz. 10:00
  17 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Paź
Ciasto pszenne: bułki, chałki i rogale

Ciasto pszenne: bułki, chałki i rogale

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 16 października 2019 godz. 10:00
  17 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Paź
Kurs wprowadzający w świat win

Kurs wprowadzający w świat win


Trener: Andrzej Strzelczyk
Data: 18 października 2019
9:00 - 16:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 440 zł brutto
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Paź
Kocham gotować: pierogi - klasyka polskiej kuchni

Kocham gotować: pierogi - klasyka polskiej kuchni

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data:

19 października 2019

godz. 10:30-13:30

Czas: Warsztaty 3h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 180zł

 

19
Paź
Kocham Sushi - warsztaty dla początkujących

Kocham Sushi - warsztaty dla początkujących

 

Trener: Paweł Niewiadomski
Data: 19 października 2019
godz. 15:00-19:00
Czas: Warsztaty 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł
   

 

21
Paź
Barista poziom 2 - latte art, artystyczne dekorowanie kaw

Barista poziom 2 - latte art, artystyczne dekorowanie kaw


Trener: Wojciech Pasko
Data:

21 października 2019 godz. 9.00-18:00

Czas: Szkolenie jednodniowe
9h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 6
Cena: 700zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Paź
Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Tradycyjne menu włoskiej restauracji

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 22 października 2019 godz. 10:00
  23 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Paź
Lodowe Inspiracje - lody rzemieślnicze

Lodowe Inspiracje - lody rzemieślnicze

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
23 października 2019 godz. 10:00
  24 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Paź
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Marek Moskwa
Data: 23 października 2019 godz. 10:00
  24 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Paź
Dziczyzna – od lasu do stołu

Dziczyzna – od lasu do stołu


Trener: dr Józef Sadkiewicz
Data: 24 października 2019 godz. 10:00
  25 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Paź
Technologia czekolady od A do Z

Technologia czekolady od A do Z


Trener: Aleksandra Janczewska
Data: 25 października 2019 godz. 10:00
  26 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Paź
Dr Józef Sadkiewicz „Od lasu do stołu” – towaroznawstwo dziczyzny w pigułce.

Dr Józef Sadkiewicz „Od lasu do stołu” – towaroznawstwo dziczyzny w pigułce.


Trener: dr Józef Sadkiewicz
Data: 26 października 2019 godz. 11:00
Czas: Warsztaty 4-5h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Paź
Fit food - zdrowe menu restauracji

Fit food - zdrowe menu restauracji

 

Trener: Paweł Salamon
Joanna Lao - Kaczmarek
Data: 28 października 2019 godz. 10:00
  29 października godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close