szkolenia-kulinarne szkolenia-cukiernicze szkolenia-barmańskie szkolenia-baristyczne
szkolenia-sommelierskie szkolenia-biznesowe warsztaty-weekendowe szkolenia-vod
04
Paź
Słodki stół 2.0 - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół 2.0 - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 4 października 2021 godz. 10:00
  5 października 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

11
Paź
Monoporcje - Petit Gâteau

Monoporcje - Petit Gâteau


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 11 października 2021 godz. 10:00
  12 października 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

11
Paź
Cukiernicza manufaktura: spread, pasty, galaretki, trufle, czekolady...

Cukiernicza manufaktura: spread, pasty, galaretki, trufle, czekolady...


Trener: Marek Moskwa
Data: 11 października 2021 godz. 10:00
  12 października 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Paź
Tort piętrowy w stylu angielskim

Tort piętrowy w stylu angielskim


Trener: Ewa Drzewicka
Data: 13 października 2021 godz. 10:00
  14 października 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Paź
Podstawy cukiernictwa cz.2

Podstawy cukiernictwa cz.2


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 13 października 2021 godz. 10:00
14 października 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

18
Paź
Ciasta 60x40

Ciasta 60x40


Trener: Marek Moskwa
Data: 18 października2021 godz. 10:00
19 października 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Paź
Lodowe Inspiracje cz.1 - lody rzemieślnicze

Lodowe Inspiracje cz.1 - lody rzemieślnicze

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
20 października 2021 godz. 10:00
  21 października 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

20
Paź
Tradycyjne wypieki

Tradycyjne wypieki

 

Trener: Michał Wiśniewski
Data: 20 października 2021 godz. 10:00
  21 października 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

25
Paź
Zrozumieć czekoladę

Zrozumieć czekoladę


Trener: Marcin Surdyk
Data: 25 października 2021 godz. 10:00
  26 października 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Paź
Torty

Torty

 

Trener: Michał Wiśniewski
Data: 27 października 2021 godz. 10:00
  28 października 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

27
Paź
Profesjonalna lodziarnia

Profesjonalna lodziarnia

 

Sponsor: Kames
Data:
27 października 2021 godz. 10:00
  28 października 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

03
Lis
Eklery i Ptysie - słodkie i wytrawne

Eklery i Ptysie - słodkie i wytrawne


Trener: Maciej Rosiński
Data: 3 listopada 2021 godz. 10:00
  4 listopada 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

08
Lis
Nowoczesne cukiernictwo na Boże Narodzenie

Nowoczesne cukiernictwo na Boże Narodzenie


Trener: Maciej Rosiński
Data: 8 listopada 2021 godz. 10:00
  9 listopada 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

15
Lis
Słodki Stół

Słodki Stół


Trener: Marcin Surdyk
Data: 15 listopada 2021 godz. 10:00
  16 listopada 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Lis
Tort Świąteczny

Tort Świąteczny


Trener: Bożena Sikoń
Data: 15 listopada 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Lis
Podstawy cukiernictwa cz.1

Podstawy cukiernictwa cz.1


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 17 listopada 2021 godz. 10:00
  18 listopada 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Lis
Cukiernictwo restauracyjne

Cukiernictwo restauracyjne

 

Trener: Michał Wiśniewski
Data: 17 listopada 2021 godz. 10:00
  18 listopada 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
22
Lis
Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour

Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour


Trener: Marek Moskwa
Data: 22 listopada 2021 godz. 10:00
  23 listopada 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Lis
Lodowe inspiracje cz.2: pasty, czekolada, wariegato, lody

Lodowe inspiracje cz.2: pasty, czekolada, wariegato, lody

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
24 listopada 2021 godz. 10:00
  25 listopada 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Lis
Drip Cake – tort urodzinowy w kremie z dekoracjami

Drip Cake – tort urodzinowy w kremie z dekoracjami


Trener: Ewa Drzewicka
Data: 24 listopada 2021 godz. 10:00
  25 listopada 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Lis
Ciasta na wynos

Ciasta na wynos


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 29 listopada 2021 godz. 10:00
  30 listopada 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Lis
Tort piętrowy w stylu angielskim

Tort piętrowy w stylu angielskim


Trener: Ewa Drzewicka
Data: 29 listopada 2021 godz. 10:00
  30 listopada 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Gru
Nowoczesne Torty

Nowoczesne Torty


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 6 grudnia 2021 godz. 10:00
  7 grudnia 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Gru
Ciasta 60x40

Ciasta 60x40


Trener: Marek Moskwa
Data: 6 grudnia 2021 godz. 10:00
7 grudnia 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Gru
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 8 grudnia 2021 godz. 10.00
9 grudnia 2021 godz. 9.00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Gru
Deser restauracyjny i jego elementy cz.2

Deser restauracyjny i jego elementy cz.2


Trener: Maciej Rosiński
Data: 8 grudnia 2021 godz. 10:00
 

9 grudnia 2021 godz. 9:00 

Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

13
Gru
Makaroniki i ganache

Makaroniki i ganache

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 13 grudnia 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Sty
Alkohol w lodach i sorbetach

Alkohol w lodach i sorbetach

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
19 stycznia 2022 godz. 10:00
  20 stycznia 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

07
Lut
Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux

Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux


Trener: Stephane Leroux
Data: 7-9 lutego 2022 godz. 10:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 3500 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Cze
Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe

Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe


Trener: Nina Tarasova
Data: 20 czerwca 2022 godz. 10:00
  21 czerwca 2022 godz. 9:00
  22 czerwca 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ

ZOBACZ WSZYSTKIE RECENZJE NA: FACEBOOKU / GOOGLE

 

Joanna, 17 stycznia 2021

Pierwsze spotkanie i już jestem zachwycona. Wspaniałe miejsce.

 

Michał, 17 grudnia 2020

Polecam. Ciekawe szkolenia na wysokim poziomie.

 

Anna, 20 sierpnia 2020

Pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja, różnorodność szkoleń. Wykładowcy z ogromną wiedzą i pasją. Polecam!

 

Anna, 29 kwietnia 2020

Świetne miejsce, przemiła, profesjonalna kadra, super szkolenia. I PYSZNE jedzenie na dodatek własnoręcznie przygotowane. Dania , których się tutaj nauczyłam na stałe zagościły w menu mojej rodzinki.

 

Edyta, 18 listopada 2019

Profesjonalne podejście, na luzie z uśmiechem, pomocnymi radami, niesamowitą wiedzą, cierpliwości moc, bez stresu naprawdę warto.

 

Michał, 11 lipca 2019

Szkoła Ashanti jest na europejskim poziomie szkoleniowym. Miejsce z klasą i dużymi aspiracjami. Brawo

 

Aneta, 25 czerwca 2019

Szkolenia w Ashanti mają jedną tylko wadę - uzależniają! Po skończonym już myślisz na które zapisać się następnym razem.

 

Justyna, 23 marca 2019

Polecam z całego serca. Byłam na szkoleniu u Pani Bożenki, która jest bardzo ciepłą, otwartą i serdeczną osobą szkolenie było bardzo ciekawe, prowadzone w sposób zrozumiały i klarowny, jednak każdy mógł się zwrócić o pomoc, kiedy czegoś nie wiedział. Sprzęty oraz produkty na których pracowaliśmy - wg mnie najwyższej jakości. Naprawdę polecam.

 

Dariusz, 6 listopada 2018

To jest najlepsza szkoła w Polsce a byłem w wielu. Polecam każdemu kto ceni dobrą gastronomię. Niesamowici ludzie i prowadzący. No i Łódź przepiękne miasto.

 

Alicja, 7 września 2017

Wspaniałe Kobiety które są sercem tego niezwykłego miejsca sprawią że poczujesz się jakby czas nie miał znaczenia. Profesjonalizm i bardzo wysoki poziom zorganizowanego szkolenia sprawi że z pewnością powrócisz po więcej wiedzy i więcej wspaniałych doświadczeń.

 

Alex, 16 marca 2017

Mega profesjonalna szkoła kulinarna. Szkolenia dla szefów ale i dla początkujących. Świetna kadra - mistrzowie w swojej dziedzinie.

JAK DOJECHAĆ?

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close