31
Sty
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 31 stycznia 2020 godz. 10:00
  1 lutego 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Lut
Desery A'la Carte – cukiernictwo restauracyjne

Desery A'la Carte – cukiernictwo restauracyjne

 

Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 3 lutego 2020 godz. 10:00
  4 lutego 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Lut
Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux

Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux


Trener: Stephane Leroux
Data: 3 lutego 2020 godz. 10:00
  4 lutego 2020 godz. 9:00
  5 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 3500 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

05
Lut
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Marek Moskwa
Data: 5 lutego 2020 godz. 10:00
  6 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Lut
Ciasto pszenne: bułki, chałki i rogale

Ciasto pszenne: bułki, chałki i rogale

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 17 lutego 2020 godz. 10:00
  18 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Lut
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Maciej Rosiński
Data: 17 lutego 2020 godz. 10:00
  18 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Lut
Wypieki na włoskie śniadanie

Wypieki na włoskie śniadanie

 

Trenerzy: Gianluca Padula / Marcin Zawadzki
Data: 24 lutego 2020 godz. 10:00
  25 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Lut
Lodowe Inspiracje - lody rzemieślnicze

Lodowe Inspiracje - lody rzemieślnicze

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
26 lutego 2020 godz. 10:00
  27 lutego 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

27
Lut
Podstawy pracy z czekoladą

Podstawy pracy z czekoladą

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 27 lutego 2020 godz. 10:00
  28 lutego 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Mar
Kruche, Sable, Shortcrust - technologie ciast kruchych

Kruche, Sable, Shortcrust - technologie ciast kruchych


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 2 marca 2020 2020 godz. 10:00
  3 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Mar
Makaroniki i ganache

Makaroniki i ganache

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 6 marca 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 700zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Mar
Deser restauracyjny i jego elementy

Deser restauracyjny i jego elementy


Trener: Maciej Rosiński
Data: 11 marca 2020 godz. 10:00
  12 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

12
Mar
Torty

Torty

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 12 marca 2020 godz. 10:00
  13 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Mar
Słodki stół - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 18 marca 2020 godz. 10:00
  19 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

19
Mar
Strudle i ciasteczka "COOKIES"

Strudle i ciasteczka "COOKIES"


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 19 marca2020 godz. 10:00
  20 marca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

23
Mar
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 23 marzec 2020 godz. 10.00
  24 marca 2020 godz. 9.00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Mar
Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy

Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 30 marca 2020 godz. 10:00
  31 marca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

01
Kwi
Czekoladowe draże, praliny i przekąski

Czekoladowe draże, praliny i przekąski


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 1 kwietnia 2020 godz. 10:00
  2 kwietnia 2020 godz. 9:00
  3 kwietnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

15
Kwi
Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa

Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 15 kwietnia 2020 godz. 10:00
  16 kwietnia 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

20
Kwi
Torty

Torty


Trener: Marcin Surdyk
Data: 20 kwietnia 2020 godz. 10:00
  21 kwietnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Wrz
Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe

Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe


Trener: Daniel Alvarez
Data: 14 września 2020 godz. 10:00
  15 września 2020 godz. 9:00
  16 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

21
Wrz
Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe

Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe


Trener: Nina Tarasova
Data: 21 września 2020 godz. 10:00
  22 września 2020 godz. 9:00
  23 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

24
Wrz
Nina Tarasova 2 Days Masterclass - nowoczesne i klasyczne ciasta i desery

Nina Tarasova 2 Days Masterclass - nowoczesne i klasyczne ciasta i desery


Trener: Nina Tarasova
Data: 24 września 2020 godz. 10:00
  25 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close