szkolenia-kulinarne szkolenia-cukiernicze szkolenia-barmańskie szkolenia-baristyczne
szkolenia-sommelierskie szkolenia-biznesowe warsztaty-weekendowe szkolenia-vod
04
Lip
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 4 lipca 2022 godz. 10.00
5 lipca 2022 godz. 9.00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Lip
Czekoladowe draże i przekąski

Czekoladowe draże i przekąski


Trener: Alexandre Bourdeaux
Data: 4 lipca 2022 godz. 10:00
  5 lipca 2022 godz. 9:00
  6 lipca 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 16
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

08
Lip
Cukiernictwo owocowe i czekoladowe DEMO - Alexandre Bourdeaux

Cukiernictwo owocowe i czekoladowe DEMO - Alexandre Bourdeaux


Trener: Alexandre Bourdeaux
Data: 8 lipca 2022 godz. 10:00
Czas: Szkolenie demo
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 24
Cena: 1000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

11
Lip
Torty i tarty z dekoracją czekoladową 3D

Torty i tarty z dekoracją czekoladową 3D

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 11 lipca 2022 godz. 10:00
  12 lipca 2022 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Lip
Słodki stół - cukiernictwo bankietowe cz.1

Słodki stół - cukiernictwo bankietowe cz.1


Trener: Maciej Rosiński
Data: 13 lipca 2022 godz. 10:00
  14 lipca 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

13
Lip
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 13 lipca 2022 godz. 10:00
  14 lipca 2022 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Lip
Toni Rodriguez: Wegańskie cukiernictwo

Toni Rodriguez: Wegańskie cukiernictwo


Trener: Toni Rodriguez
Data: 18 lipca 2022 godz. 10:00
  19 lipca 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 14
Cena: 2500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

20
Lip
Toni Rodriguez: Viennoiserie - wypieki wegańskie

Toni Rodriguez: Viennoiserie - wypieki wegańskie


Trener: Toni Rodriguez
Data: 20 lipca 2022 godz. 10:00
  21 lipca 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 14
Cena: 2500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

27
Lip
MONO - desery w wersji mini

MONO - desery w wersji mini


Trener: Maciej Rosiński
Data: 27 lipca 2022 godz. 10:00
  28 lipca 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

01
Sie
Podstawy cukiernictwa cz.1

Podstawy cukiernictwa cz.1


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 1 sierpnia 2022 godz. 10:00
2 sierpnia 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 

 

10
Sie
Torty piętrowe

Torty piętrowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 10 sierpnia 2022 godz. 10:00
  11 sierpnia 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

17
Sie
Tort parterowy z figurką

Tort parterowy z figurką


Trener: Ewa Drzewicka
Data: 17 sierpnia 2022 godz. 10:00
  18 sierpnia 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Sie
Wypieki na włoskie śniadanie: croissant, brioche, cornetto...

Wypieki na włoskie śniadanie: croissant, brioche, cornetto...

 

Trenerzy: Gianluca Padula / Marcin Zawadzki
Data: 25 sierpnia 2022 godz. 10:00
26 sierpnia 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

05
Wrz
Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe

Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe


Trener: Daniel Alvarez
Data: 5 września 2022 godz. 10:00
6 września 2022 godz. 9:00
7 września 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 3000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 
 

 

05
Wrz
Rogale Świętomarcińskie i nie tylko...

Rogale Świętomarcińskie i nie tylko...


Trener: Marcin Surdyk
Data: 5 września 2022 godz. 10:00
  6 września 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Wrz
Domki i pierniczki dekorowane lukrem

Domki i pierniczki dekorowane lukrem

 

Trener: Iga Sarzyńska
Data: 17 września 2022, godz. 10:00
  18 września 2022, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Wrz
Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux

Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux


Trener: Stephane Leroux
Data: 26-28 września 2022 godz. 10:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 3500 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Paź
Coffee Break - ciasta od A do Z

Coffee Break - ciasta od A do Z

 

Trener: Marcin Zawadzki
Data: 5 października 2022 godz. 10:00
6 października 2022 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ

ZOBACZ WSZYSTKIE RECENZJE NA: FACEBOOKU / GOOGLE

 

Asia, 28 stycznia 2022

Fantastyczne miejsce. Polecam wszystkim. Pierwsze, ale na pewno nie ostanie moje szkolenie w tym miejscu.

 

Izabela, 17 stycznia 2022

Konkretna dawka wiedzy, super klima,t na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Mikołaj, 2 czerwca 2021

Jestem bardzo zadowolony z kursu. Osoba prowadząca widać, że ma bardzo duże doświadczenie i w fajny sposób dzieli się wiedzą. Na pewno jeszcze odwiedzę Ashanti. Polecam.

 

Natalia, 15 września 2021

Fantastyczne szkolenie z rogali marcińskich i nie tylko. Duża dawka praktycznej wiedzy, podana w bardzo miłej atmosferze. Polecam z całego serca ❤️ Na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Joanna, 17 stycznia 2021

Pierwsze spotkanie i już jestem zachwycona. Wspaniałe miejsce.

 

Michał, 17 grudnia 2020

Polecam. Ciekawe szkolenia na wysokim poziomie.

 

Anna, 20 sierpnia 2020

Pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja, różnorodność szkoleń. Wykładowcy z ogromną wiedzą i pasją. Polecam!

 

Anna, 29 kwietnia 2020

Świetne miejsce, przemiła, profesjonalna kadra, super szkolenia. I PYSZNE jedzenie na dodatek własnoręcznie przygotowane. Dania , których się tutaj nauczyłam na stałe zagościły w menu mojej rodzinki.

 

Edyta, 18 listopada 2019

Profesjonalne podejście, na luzie z uśmiechem, pomocnymi radami, niesamowitą wiedzą, cierpliwości moc, bez stresu naprawdę warto.

 

Michał, 11 lipca 2019

Szkoła Ashanti jest na europejskim poziomie szkoleniowym. Miejsce z klasą i dużymi aspiracjami. Brawo

 

Aneta, 25 czerwca 2019

Szkolenia w Ashanti mają jedną tylko wadę - uzależniają! Po skończonym już myślisz na które zapisać się następnym razem.

 

Justyna, 23 marca 2019

Polecam z całego serca. Byłam na szkoleniu u Pani Bożenki, która jest bardzo ciepłą, otwartą i serdeczną osobą szkolenie było bardzo ciekawe, prowadzone w sposób zrozumiały i klarowny, jednak każdy mógł się zwrócić o pomoc, kiedy czegoś nie wiedział. Sprzęty oraz produkty na których pracowaliśmy - wg mnie najwyższej jakości. Naprawdę polecam.

 

Dariusz, 6 listopada 2018

To jest najlepsza szkoła w Polsce a byłem w wielu. Polecam każdemu kto ceni dobrą gastronomię. Niesamowici ludzie i prowadzący. No i Łódź przepiękne miasto.

 

Alicja, 7 września 2017

Wspaniałe Kobiety które są sercem tego niezwykłego miejsca sprawią że poczujesz się jakby czas nie miał znaczenia. Profesjonalizm i bardzo wysoki poziom zorganizowanego szkolenia sprawi że z pewnością powrócisz po więcej wiedzy i więcej wspaniałych doświadczeń.

 

Alex, 16 marca 2017

Mega profesjonalna szkoła kulinarna. Szkolenia dla szefów ale i dla początkujących. Świetna kadra - mistrzowie w swojej dziedzinie.

JAK DOJECHAĆ?

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close