Sklep Ashanti - czekolady, półprodukty, akcesoria dla kucharzy i cukierników, książki kulinarne i cukiernicze.
21
Wrz
Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa

Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 21 września 2020 godz. 10:00
  22 września 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

23
Wrz
Deser restauracyjny

Deser restauracyjny


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 23 września 2020 godz. 10:00
  24 września 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Wrz
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Marek Moskwa
Data: 28 września 2020 godz. 10:00
  29 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Podstawy pracy z czekoladą

Podstawy pracy z czekoladą

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 30 września 2020 godz. 10:00
  1 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Paź
Tradycyjne wypieki

Tradycyjne wypieki

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data: 5 października 2020 godz. 10:00
  6 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Paź
Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour

Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour


Trener: Marek Moskwa
Data: 5 października 2020 godz. 10:00
  6 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Paź
Lodowe Inspiracje cz.1 - lody rzemieślnicze

Lodowe Inspiracje cz.1 - lody rzemieślnicze

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
7 października 2020 godz. 10:00
  8 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

12
Paź
60x40 - ciasta deserowe krojone

60x40 - ciasta deserowe krojone


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 12 października 2020 godz. 10:00
  13 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Paź
Torty

Torty


Trener: Maciej Rosiński
Data: 14 października 2020 godz. 10:00
  15 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

16
Paź
Mój tort od A do Z

Mój tort od A do Z


Trener: Bożena Sikoń
Data: 16 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Paź
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Maciej Rosiński
Data: 19 października 2020 godz. 10:00
  20 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Paź
Desery restauracyjne z Walter Vogt

Desery restauracyjne z Walter Vogt

 

Trener: Walter Vogt
Data: 21 października 2020 godz. 10:00
22 października 2020  godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Paź
Tarty, eklery i ptysie

Tarty, eklery i ptysie

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 21 października 2020 godz. 10:00
  22 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

26
Paź
Torty

Torty


Trener: Marcin Surdyk
Data: 26 października 2020 godz. 10:00
  27 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Paź
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 28 października 2020 godz. 10.00
  29 października 2020 godz. 9.00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Paź
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 28 października 2020 godz. 10:00
  29 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Lis
Makaroniki i ganache

Makaroniki i ganache

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 2 listopada 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 700zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Lis
Ciasta 60x40

Ciasta 60x40


Trener: Marek Moskwa
Data: 2 listopada 2020 godz. 10:00
3 listopada 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Lis
Monoporcje 2.0

Monoporcje 2.0

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data:

4 listopada 2020 godz. 10:00

  5 listopada 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Lis
Pierniczki. Dekorowanie lukrem.

Pierniczki. Dekorowanie lukrem.

 

Trener: Iga Sarzyńska
Data: 4 listopada 2020, godz. 10:00
  5 listopada 2020, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Lis
Torty

Torty

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data:  9 listopada 2020 godz. 10:00
  10 listopada 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Lis
Torty

Torty

 

Trener: Michał Wiśniewski
Data: 12 listopada 2020 godz. 10:00
  13 listopada 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

16
Lis
Nowoczesne cukiernictwo na Boże Narodzenie

Nowoczesne cukiernictwo na Boże Narodzenie


Trener: Maciej Rosiński
Data: 16 listopada 2020 godz. 10:00
  17 listopada 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

18
Lis
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 18 listopada 2020 godz. 10:00
  19 listopada 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Lis
X-mas time – świąteczne inspiracje

X-mas time – świąteczne inspiracje


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 23 listopada 2020 godz. 10:00
  24 listopada 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

25
Lis
Smakuj Boże Narodzenie w tortach i ciastach

Smakuj Boże Narodzenie w tortach i ciastach


Trener: Bożena Sikoń
Data: 25 listopada 2020 godz. 10:00
  26 listopada 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Lis
Monoporcje

Monoporcje

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 30 listopada 2020 godz. 10:00
  1 grudnia 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Gru
Zrozumieć czekoladę

Zrozumieć czekoladę


Trener: Marcin Surdyk
Data: 3 grudnia 2020 godz. 10:00
  4 grudnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Gru
Lodowe torty i monoporcje

Lodowe torty i monoporcje


Trener: Marek Moskwa
Data: 7 grudnia 2020 godz. 10:00
  8 grudnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Gru
Sylwestrowy słodki stół

Sylwestrowy słodki stół


Trener: Maciej Rosiński
Data: 14 grudnia 2020 godz. 10:00
  15 grudnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close