23
Wrz
Deser restauracyjny z Nicolas Botomisy

Deser restauracyjny z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 23 września 2019 godz. 10:00
  24 września 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

25
Wrz
Czekoladowe draże, praliny i przekąski

Czekoladowe draże, praliny i przekąski


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 25 września 2019 godz. 10:00
  26 września 2019 godz. 9:00
  27 września 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

25
Wrz
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 25 września 2019 godz. 10:00
  26 września 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Nowoczesne cukiernictwo

Nowoczesne cukiernictwo


Trener: Maciej Rosiński
Data: 30 września 2019 godz. 10:00
  1 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
   
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Paź
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 2 października 2019 godz. 10.00
  3 pażdziernika 2019 godz. 9.00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Paź
Tarty, eklery i ptysie

Tarty, eklery i ptysie

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 7 października 2019 godz. 10:00
  8 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Paź
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 10 października 2019 godz. 10:00
  11 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Paź
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Maciej Rosiński
Data: 14 października 2019 godz. 10:00
  15 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Paź
Tradycyjne wypieki

Tradycyjne wypieki

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data: 14 października 2019 godz. 10:00
  15 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Paź
Deser restauracyjny

Deser restauracyjny


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 16 października 2019 godz. 10:00
  17 października 2019 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close