Sklep Ashanti - czekolady, półprodukty, akcesoria dla kucharzy i cukierników, książki kulinarne i cukiernicze.
03
Cze
Dziczyzna – od lasu do stołu

Dziczyzna – od lasu do stołu


Trener: dr Józef Sadkiewicz
Data: 3 czerwca 2020 godz. 10:00
  4 czerwca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Cze
Adam Chrząstowski: Stek & Company

Adam Chrząstowski: Stek & Company


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 8 czerwca 2020 godz. 10:00
  9 czerwca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Cze
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska - edycja lato

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska - edycja lato


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 15 czerwca 2020 godz. 10:00
  16 czerwca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Cze
Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Tradycyjne menu włoskiej restauracji

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 17 czerwca 2020 godz. 10:00
  18 czerwca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Cze
Kocham gotować: włoskie makarony

Kocham gotować: włoskie makarony

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 20 czerwca 2020 godz. 10:00-14:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 240zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Cze
Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

 

Trener: Gianluca Padula
Data: 24 czerwca 2020 godz. 10:00
  25 czerwca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 15
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Cze
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

 

Trener: Alon Than
Data: 24 czerwca 2020, godz.10:00
  25 czerwca 2020, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Cze
Sushi dla początkujących

Sushi dla początkujących

 

Trener: Michał Przybysz
Data:

27 czerwca 2020
godz. 14:00-18:00

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł

 

29
Cze
Podroby

Podroby


Trener: Tomasz Welter
Data: 29 czerwca 2020 godz. 10:00
  30 czerwca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Lip
Kuchnia hiszpańska: w poszukiwaniu tradycji

Kuchnia hiszpańska: w poszukiwaniu tradycji


Trener: Miguel Capitan
Data: 6 lipca 2020 godz. 10:00
  7 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Lip
Dariusz Barański: Kiełbasy

Dariusz Barański: Kiełbasy

 

Trener: Dariusz Barański
Data: 8 lipca 2020 godz. 10:00
  9 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

10
Lip
Kocham gotować: Ramen dla początkujących

Kocham gotować: Ramen dla początkujących

 

Trener: Paweł Niewiadomski
Data: 10 lipca 2020
godz. 17:00-21:00
Czas: Warsztaty ok.4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 250zł
   

 

13
Lip
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 13 lipca 2020 godz. 10:00
  14 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Lip
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 15 lipca 2020 godz. 10:00
  16 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Lip
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 20 lipca 2020 godz. 10:00
  21 lipca 2020 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Lip
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 22 lipca 2020, godz.10:00
  23 lipca 2020, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Lip
Jak ryba w kuchni cz.1

Jak ryba w kuchni cz.1

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 22 lipca 2020 godz. 10:00
  23 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lip
Menu gwiazdkowych restauracji

Menu gwiazdkowych restauracji

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 27 lipca 2020, godz.10:00
  28 lipca 2020, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Sie
Jak ryba w kuchni cz.2

Jak ryba w kuchni cz.2

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 13 sierpnia 2020 godz. 10:00
  14 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Sie
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska - edycja jesień

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska - edycja jesień


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 17 sierpnia 2020 godz. 10:00
  18 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Sie
Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 21 sierpnia 2020 godz. 10:00
  22 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

24
Sie
Mąka i ziemniaki w kuchni: makarony, kluski, pampuchy, pierogi...

Mąka i ziemniaki w kuchni: makarony, kluski, pampuchy, pierogi...


Trener: Tomasz Welter
Data: 24 sierpnia 2020 godz. 10:00
25 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Wrz
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 8 września 2020, godz.10:00
  9 września 2020, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Wrz
Egzamin Sushi Kuro-Obi

Egzamin Sushi Kuro-Obi

 

Egzaminator: HIROTOSHI OGAWA   
Data: 14 września 2020, godz. 10:00
Czas: Egzamin jednodniowy
6-8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 15
Cena: 2000zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Wrz
Ramen z Alon Than

Ramen z Alon Than

 

Trener: Alon Than
Data: 16 września 2020, godz.10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Wrz
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 17 września 2020 godz. 10:00
  18 września 2020 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Marcin Popielarz - kuchnia regionalna cz.2

Marcin Popielarz - kuchnia regionalna cz.2

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 30 września 2020 godz. 10:00
  1 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Paź
Adam Chrząstowski: Dziczyzna

Adam Chrząstowski: Dziczyzna


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 5 października 2020 godz. 10:00
  6 października 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Paź
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

 

Trener: Alon Than
Data: 13 października 2020, godz.10:00
  14 października 2020, godz.9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Paź
Sympatyczne owoce morza:  przegrzebki, ośmiornice, omułki, kalmary, krewetki, homary i vongole.

Sympatyczne owoce morza: przegrzebki, ośmiornice, omułki, kalmary, krewetki, homary i vongole.


Trener: Iwona Niemczewska
Data: 19 października 2020 godz. 10:00
20 października 2020 godz. 9:00
Czas: szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1500zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close