Kup Voucher - Szkoła Kulinarna Ashanti
Księgarnia - książki dla cukierników, kucharzy, szefów kuchni
szkolenia kelnerskie
oferta dla firm
23
Sty
R jak Ryby vol. 1

R jak Ryby vol. 1

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 23 stycznia 2019 godz. 10:00
  24 stycznia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Sty
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 28 stycznia 2019 godz. 10:00
  29 stycznia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Sty
Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

 

Trener: Gianluca Padula
Data: 30 stycznia 2019 godz. 10:00
  31 stycznia 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 15
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

01
Lut
Kuchnia molekularna

Kuchnia molekularna


Trener: Łukasz Konik
Data: 1 lutego 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Lut
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 4 lutego 2019, godz.10:00
  5 lutego 2019, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Lut
Tortellini, Cappelletti, Ravioli i ...

Tortellini, Cappelletti, Ravioli i ...

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 19 lutego 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Lut
Wykwintne dania mięsne

Wykwintne dania mięsne

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 25 lutego 2019 godz. 10:00
  26 lutego 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lut
Sympatyczne owoce morza:  przegrzebki, ośmiornice, omułki, kalmary, krewetki, homary i vongole.

Sympatyczne owoce morza: przegrzebki, ośmiornice, omułki, kalmary, krewetki, homary i vongole.


Trener: Iwona Niemczewska
Data: 27 lutego 2019 godz. 10:00
28 lutego 2019 godz. 9:00
Czas: szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

04
Mar
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 4 marca 2019, godz.10:00
  5 marca 2019, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2000zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Mar
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 11 marca 2019 godz. 10-18
  12 marca 2019 godz.  9-17
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close