18
Lis
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

 

Trener: Alon Than
Data: 18 listopada 2019, godz.10:00
  19 listopada 2019, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Lis
Kocham gotować: wytrawne przekąski koktajlowe z restauracyjnym twistem

Kocham gotować: wytrawne przekąski koktajlowe z restauracyjnym twistem

 

Trener: Jakub Jakubowski
Data:

23 listopada 2019

godz. 10:30-14:30

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł

 

25
Lis
Ramen z Alon Than

Ramen z Alon Than

 

Trener: Alon Than
Data: 25 listopada 2019, godz.10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Lis
Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 26 listopada 2019 godz. 10:00
  27 listopada 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Lis
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 26 listopada 2019 godz. 10:00
  27 listopada 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Lis
Fit food - zdrowe menu restauracji

Fit food - zdrowe menu restauracji

 

Trener: Paweł Salamon
Joanna Lao - Kaczmarek
Data: 28 listopada 2019 godz. 10:00
  29 listopada godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

02
Gru
Marcin Popielarz - Kuchnia „Biôłi Trus”

Marcin Popielarz - Kuchnia „Biôłi Trus”

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 2 grudnia 2019 godz. 10:00
  3 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Gru
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 4 grudnia 2019 godz. 10-18
  5 grudnia 2019 godz.  9-17
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Gru
Męskie gotowanie: wołowina

Męskie gotowanie: wołowina

 

Trener: Jakub Jakubowski
Data:

7 grudnia 2019
godz. 12:00-16:00

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 290zł

 

11
Gru
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 11 grudnia 2019 godz. 10:00
  12 grudnia 2019 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close