18
Wrz
WASHOKU – kuchnia Japonii 1.0 (edycja jesień–zima)

WASHOKU – kuchnia Japonii 1.0 (edycja jesień–zima)

 

Trener: Alon Than
Data: 18 września 2019, godz.10:00
  19 września 2019, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2500zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Wrz
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 23 września 2019 godz. 10-18
  24 września 2019 godz.  9-17
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 8
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Wrz
Burgery

Burgery


Trener: Maciej Rosiński
Data: 25 września 2019 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Wrz
Kuchnia włoska: owoce morza

Kuchnia włoska: owoce morza

 

Trener: Carlo Bognolo
Data: 26 września 2019 godz. 10:00
  27 września 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 30 września 2019, godz.10:00
  1 października 2019, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Wrz
Marcin Popielarz - Kuchnia "Białego Królika"

Marcin Popielarz - Kuchnia "Białego Królika"

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 30 września 2019 godz. 10:00
  1 października 2019 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Paź
Japońskie bento 弁当

Japońskie bento 弁当

 

Trener: Alicja Than
Data: 2 października 2019, godz.10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Paź
Menu gwiazdkowych restauracji

Menu gwiazdkowych restauracji

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 3 października 2019, godz.10:00
  4 października 2019, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Paź
R jak Ryby vol. 1

R jak Ryby vol. 1

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 7 października 2019 godz. 10:00
  8 października 2019 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł

 

10
Paź
Egzamin z sushi potwierdzony japońskim certyfikatem AJSA

Egzamin z sushi potwierdzony japońskim certyfikatem AJSA

 

Egzaminator: HIROTOSHI OGAWA   
Data: 10 paź. 2019, godz. 11.00
  11 paź. 2019, godz. 10.00
Czas: Dwudniowe seminarum
2x6h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 36
Cena: 2450zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close