Sklep Ashanti - czekolady, półprodukty, akcesoria dla kucharzy i cukierników, książki kulinarne i cukiernicze.
07
Paź
Rekrutacja w branży HoReCa

Rekrutacja w branży HoReCa


Trener: Rafał Pasenik
Data: 7 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Paź
Obsługa reklamacji w restauracji

Obsługa reklamacji w restauracji


Trener: Rafał Pasenik
Data: 8 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Paź
Lider, który angażuje zespół w zmieniającej się rzeczywistości

Lider, który angażuje zespół w zmieniającej się rzeczywistości


Trener: Rafał Pasenik
Data: 9 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Paź
Zarządzanie zespołem pracowników - część 1

Zarządzanie zespołem pracowników - część 1


Trener: Maciej Sadowski
Data: 20 października 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Paź
Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem

Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem


Trener: Jakub Wilczek
Data: 27 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Lis
Szkolenie kelnerskie

Szkolenie kelnerskie


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 23 listopada 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 400 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Lis
Zarządzanie zespołem pracowników - część 2

Zarządzanie zespołem pracowników - część 2


Trener: Maciej Sadowski
Data: 24 listopada 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Liczba miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Lis
Manager restauracji

Manager restauracji


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 25 listopada 2020 godz. 10:00
26 listopada 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close