Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Sklep Ashanti - czekolady, półprodukty, akcesoria dla kucharzy i cukierników, książki kulinarne i cukiernicze.
25
Lis
Smakuj Boże Narodzenie w tortach i ciastach

Smakuj Boże Narodzenie w tortach i ciastach


Trener: Bożena Sikoń
Data: 25 listopada 2020 godz. 10:00
  26 listopada 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

25
Lis
Kiełbasy

Kiełbasy

 

Trener: Andrzej Goławski
Data: 25 listopada 2020 godz. 10:00
  26 listopada 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

25
Lis
Manager restauracji

Manager restauracji


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 25 listopada 2020 godz. 10:00
26 listopada 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lis
Minestrone i spółka – włoskie zupy

Minestrone i spółka – włoskie zupy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 27 listopada 2020
godz. 17:00-21:00
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Lis
Zapiekanki i Tarty

Zapiekanki i Tarty

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 28 listopada 2020
godz. 10:00-14:30
Czas: Warsztaty ok 4,5h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Lis
Akademia World Class poziom 3

Akademia World Class poziom 3

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 30 listopada 2020 godz. 12:00
  1 grudnia 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 400zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Lis
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 30 listopada 2020 godz. 10:00
  1 grudnia 2020 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Lis
Monoporcje

Monoporcje

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 30 listopada 2020 godz. 10:00
  1 grudnia 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

01
Gru
Zarządzanie zespołem pracowników - część 2

Zarządzanie zespołem pracowników - część 2


Trener: Maciej Sadowski
Data: 1 grudnia 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Liczba miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Gru
Cukiernictwo restauracyjne

Cukiernictwo restauracyjne

 

Trener: Michał Wiśniewski
Data: 2 grudnia 2020 godz. 10:00
  3 grudnia 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
02
Gru
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 2 grudnia 2020, godz.10:00
  3 grudnia 2020, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Gru
Zrozumieć czekoladę

Zrozumieć czekoladę


Trener: Marcin Surdyk
Data: 3 grudnia 2020 godz. 10:00
  4 grudnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Gru
Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 4 grudnia 2020 – godz. 10.00-18:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 6
Cena: 600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Gru
Pierogi - edycja świąteczna

Pierogi - edycja świąteczna

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 5 grudnia 2020 godz. 9:30-13:30
Czas: Warsztaty ok 4h
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 250zł
   

 

07
Gru
Lodowe torty i monoporcje

Lodowe torty i monoporcje


Trener: Marek Moskwa
Data: 7 grudnia 2020 godz. 10:00
  8 grudnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Gru
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska - edycja zima

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska - edycja zima


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 7 grudnia 2020 godz. 10:00
  8 grudnia 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Gru
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 9 grudnia 2020 godz. 10:00
10 grudnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Gru
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 9 grudnia 2020 godz. 10:00
  10 grudnia 2020 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Gru
Święta w zgodzie z naturą: Las, Pole, Rzeka, Łąka.

Święta w zgodzie z naturą: Las, Pole, Rzeka, Łąka.

 

Trener: Ewa Michalska
Data:

12 grudnia 2020
godz. 10:00-14:30

Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł

 

14
Gru
Akademia World Class poziom 2

Akademia World Class poziom 2

 

Trener: Maciej Mazur
Data: 14 grudnia 2020 godz. 12:00
  15 grudnia 2020 godz. 10:00
Czas: 2x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Gru
Sylwestrowy słodki stół

Sylwestrowy słodki stół


Trener: Maciej Rosiński
Data: 14 grudnia 2020 godz. 10:00
  15 grudnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

17
Sty
Niedzielna szkoła kulinarna

Niedzielna szkoła kulinarna

 

Trener: Ewa Michalska
Daty:

17.01 | 31.01 | 14.02 | 28.02 | 14.03 | 28.03 | 11.04.2021
godz. 10:30-15:00

Czas: Warsztaty 7x4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2500 zł brutto
(w przypadku faktury VAT ZW)

 

18
Sty
Na szlaku smaku - kuchnia Marcina Popielarza

Na szlaku smaku - kuchnia Marcina Popielarza

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 18 stycznia 2021 godz. 10:00
  19 stycznia 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

01
Lut
Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe

Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe


Trener: Nina Tarasova
Data: 1 lutego 2021 godz. 10:00
  2 lutego 2021 godz. 9:00
  3 lutego 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

04
Lut
Nina Tarasova 2 Days Masterclass - nowoczesne i klasyczne ciasta i desery

Nina Tarasova 2 Days Masterclass - nowoczesne i klasyczne ciasta i desery


Trener: Nina Tarasova
Data: 4 lutego 2021 godz. 10:00
  5 lutego 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

08
Lut
Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux

Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux


Trener: Stephane Leroux
Data: 8 lutego 2021 godz. 10:00
  9 lutego 2021 godz. 9:00
  10 lutego 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 3500 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 
 

22
Lut
Skandynawskie cukiernictwo nowoczesne

Skandynawskie cukiernictwo nowoczesne


Trener: Sebastian Pettersson
Data: 22 lutego 2021 godz. 10:00
  23 lutego 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

24
Lut
Skandynawskie cukiernictwo nowoczesne - szkolenie DEMO

Skandynawskie cukiernictwo nowoczesne - szkolenie DEMO


Trener: Sebastian Pettersson
Data: 24 lutego 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie demonstracyjne
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

12
Kwi
Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy

Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 12 kwietnia 2021 godz. 10:00
  13 kwietnia 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

14
Kwi
Czekoladowe draże, praliny i przekąski

Czekoladowe draże, praliny i przekąski


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 14 kwietnia 2021 godz. 10:00
  15 kwietnia 2021 godz. 9:00
  16 kwietnia 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

06
Wrz
Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe

Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe


Trener: Daniel Alvarez
Data: 6 września 2021 godz. 10:00
7 września 2021 godz. 9:00
8 września 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 
 

 

wiecej-szkolen
(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close