Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Sklep Ashanti - czekolady, półprodukty, akcesoria dla kucharzy i cukierników, książki kulinarne i cukiernicze.
21
Lip
Zarządzanie zespołem pracowników - część 1

Zarządzanie zespołem pracowników - część 1


Trener: Maciej Sadowski
Data: 21 lipca 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Lip
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 22 lipca 2020, godz.10:00
  23 lipca 2020, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Lip
Jak ryba w kuchni cz.1

Jak ryba w kuchni cz.1

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 22 lipca 2020 godz. 10:00
  23 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Lip
Tradycyjne wypieki

Tradycyjne wypieki

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data: 22 lipca 2020 godz. 10:00
  23 lipca 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Lip
Manager restauracji

Manager restauracji


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 22 lipca 2020 godz. 10:00
23 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lip
Menu gwiazdkowych restauracji

Menu gwiazdkowych restauracji

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 27 lipca 2020, godz.10:00
  28 lipca 2020, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lip
Torty

Torty


Trener: Marcin Surdyk
Data: 27 lipca 2020 godz. 10:00
  28 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lip
Akademia World Class poziom 4: prezentacje konkursowe

Akademia World Class poziom 4: prezentacje konkursowe

 

Trenerzy: Marcin Kruk i Maciej Mazur
Data: 27 lipca 2020 godz. 12:00
  28 lipca 2020 godz. 10:00
  29 lipca 2020 godz. 10:00
Czas: 3x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

29
Lip
Klasyczne menu francuskiej restauracji

Klasyczne menu francuskiej restauracji


Trener: Iwona Niemczewska
Data: 29 lipca 2020 godz. 10:00
30 lipca 2020 godz. 9:00
Czas: szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

03
Sie
M jak Mięso

M jak Mięso


Trener: Maciej Rosiński
Data: 3 sierpnia 2020godz. 10:00
  4 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Sie
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 3 sierpnia 2020 godz. 10:00
  4 sierpnia 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Sie
Słodki stół - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 10 sierpnia 2020 godz. 10:00
  11 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

13
Sie
Jak ryba w kuchni cz.2

Jak ryba w kuchni cz.2

 

Trener: Paweł Salamon
Data: 13 sierpnia 2020 godz. 10:00
  14 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Sie
Torty weselne

Torty weselne


Trener: Marek Moskwa
Data: 17 sierpnia 2020 godz. 10:00
  18 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Sie
Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska - edycja jesień

Adam Chrząstowski: Nowa Kuchnia Polska - edycja jesień


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 17 sierpnia 2020 godz. 10:00
  18 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Sie
Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem

Fotografia Kulinarna - idealne zdjęcia smartfonem


Trener: Jakub Wilczek
Data: 18 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Sie
Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 21 sierpnia 2020 godz. 10:00
  22 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

24
Sie
Mąka i ziemniaki w kuchni: makarony, kluski, pampuchy, pierogi...

Mąka i ziemniaki w kuchni: makarony, kluski, pampuchy, pierogi...


Trener: Tomasz Welter
Data: 24 sierpnia 2020 godz. 10:00
25 sierpnia 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

07
Wrz
Burgery

Burgery


Trener: Maciej Rosiński
Data: 7 września 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Wrz
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 8 września 2020, godz.10:00
  9 września 2020, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Wrz
Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe

Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe


Trener: Daniel Alvarez
Data: 14 września 2020 godz. 10:00
  15 września 2020 godz. 9:00
  16 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

14
Wrz
Egzamin Sushi Kuro-Obi

Egzamin Sushi Kuro-Obi

 

Egzaminator: HIROTOSHI OGAWA   
Data: 14 września 2020, godz. 10:00
Czas: Egzamin jednodniowy
6-8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 15
Cena: 2000zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Wrz
Ramen z Alon Than

Ramen z Alon Than

 

Trener: Alon Than
Data: 16 września 2020, godz.10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Wrz
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 17 września 2020 godz. 10:00
  18 września 2020 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Wrz
Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa

Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 21 września 2020 godz. 10:00
  22 września 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

21
Wrz
Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe

Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe


Trener: Nina Tarasova
Data: 21 września 2020 godz. 10:00
  22 września 2020 godz. 9:00
  23 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

21
Wrz
Szkolenie kelnerskie

Szkolenie kelnerskie


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 21 września 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 400 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Wrz
Zarządzanie zespołem pracowników - część 2

Zarządzanie zespołem pracowników - część 2


Trener: Maciej Sadowski
Data: 22 września 2020 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7 godzin z przerwą na lunch
Liczba miejsc: 16
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Wrz
Manager restauracji

Manager restauracji


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 23 września 2020 godz. 10:00
24 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Wrz
Nina Tarasova 2 Days Masterclass - nowoczesne i klasyczne ciasta i desery

Nina Tarasova 2 Days Masterclass - nowoczesne i klasyczne ciasta i desery


Trener: Nina Tarasova
Data: 24 września 2020 godz. 10:00
  25 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

28
Wrz
Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy

Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 28 września 2020 godz. 10:00
  29 września 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

30
Wrz
Czekoladowe draże, praliny i przekąski

Czekoladowe draże, praliny i przekąski


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 30 września 2020 godz. 10:00
  1 października 2020 godz. 9:00
  2 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

30
Wrz
Marcin Popielarz - kuchnia regionalna cz.2

Marcin Popielarz - kuchnia regionalna cz.2

 

Trener: Marcin Popielarz
Data: 30 września 2020 godz. 10:00
  1 października 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

05
Paź
Adam Chrząstowski: Dziczyzna

Adam Chrząstowski: Dziczyzna


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 5 października 2020 godz. 10:00
  6 października 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Paź
60x40 - ciasta deserowe krojone

60x40 - ciasta deserowe krojone


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 12 października 2020 godz. 10:00
  13 października 2020 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Paź
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

 

Trener: Alon Than
Data: 13 października 2020, godz.10:00
  14 października 2020, godz.9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Paź
Sympatyczne owoce morza:  przegrzebki, ośmiornice, omułki, kalmary, krewetki, homary i vongole.

Sympatyczne owoce morza: przegrzebki, ośmiornice, omułki, kalmary, krewetki, homary i vongole.


Trener: Iwona Niemczewska
Data: 19 października 2020 godz. 10:00
20 października 2020 godz. 9:00
Czas: szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1500zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

26
Paź
WASHOKU – kuchnia Japonii 1.0 (edycja jesień–zima)

WASHOKU – kuchnia Japonii 1.0 (edycja jesień–zima)

 

Trener: Alon Than
Data: 26 października 2020, godz.10:00
  27 października 2020, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

02
Lis
Adam Chrząstowski: Drób i podroby drobiowe

Adam Chrząstowski: Drób i podroby drobiowe


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 2 listopada 2020 godz. 10:00
  3 listopada 2020 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Lis
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 4 listopada 2020 godz. 10:00
  5 listopada 2020 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

wiecej-szkolen
(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close