Kup Voucher - Szkoła Kulinarna Ashanti
Księgarnia - książki dla cukierników, kucharzy, szefów kuchni
07
Maj
Monoporcje – bez glutenu, bez laktozy, z obniżoną zawartością cukru

Monoporcje – bez glutenu, bez laktozy, z obniżoną zawartością cukru

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 7 maja 2018 godz. 10:00
  8 maja 2018 godz. 10:00 
Czas: 2 x 8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Maj
Torty i Tarty

Torty i Tarty


Trener: Maciej Rosiński
Data: 8 maja 2018 godz. 10:00
  9 maja 2018 godz. 10:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Maj
Monoporcje

Monoporcje

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data: 14 maja 2018 godz. 10:00
  15 maja 2018 godz. 10:00
Czas: 8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Maj
Tarty pieczone i tarty deserowe

Tarty pieczone i tarty deserowe


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 15 maja 2018 godz. 10:00
  16 maja 2018 godz. 9:00 
Czas: 2 x 8 godzin z przerwą na lunch
   
Poziom:
Wymagania:
min. roczny staż cukierniczy
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Maj
Lody 3.0

Lody 3.0

 

Trener: Paweł Petrykowski
Data:
16 maja 2018 godz. 10:00
  17 maja 2018 godz. 10:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Maj
Nowoczesne cukiernictwo

Nowoczesne cukiernictwo


Trener: Maciej Rosiński
Data: 17 maja 2018 godz. 10:00
  18 maja 2018 godz. 10:00
Czas: 8 godzin z przerwą na lunch
   
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Maj
Cukiernictwo a’la Gianluca Fusto – Torty i tarty

Cukiernictwo a’la Gianluca Fusto – Torty i tarty


Trener: Gianluca Fusto
Data: 21 maja 2018 godz. 10:00
  22 maja 2018 godz. 10:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
   
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 3200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Maj
Cukiernictwo a’la Gianluca Fusto – Monoporcje

Cukiernictwo a’la Gianluca Fusto – Monoporcje


Trener: Gianluca Fusto
Data: 23 maja 2018 godz. 10:00
  24 maja 2018 godz. 10:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
   
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 3200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Cze
Francuskie inspiracje

Francuskie inspiracje

 

Trener: Michał Iwaniuk
Data: 4 czerwca 2018 godz. 10:00
  5 czerwca 2018 godz. 10:00 
Czas: 2 x 8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

11
Cze
Tradycyjne wypieki

Tradycyjne wypieki

 

Trener: Maciej Wiśniewski
Data: 11 czerwca 2018 godz. 10:00
  12 czerwca 2018 godz. 10:00 
Czas: 2 x 8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

biuro czynne: 8:30 - 16:30

(+48) 42 942 09 88
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close