O NAS

ŚWIAT STAJE SIĘ "GLOBALNĄ WIOSKĄ" – TAKŻE OD KUCHNI…
ZBIERAMY WIEDZĘ DOTYCZĄCĄ SZTUKI KULINARNEJ Z CAŁEGO ŚWIATA I PRZEKAZUJEMY JĄ W POLSCE SZKOLĄC SZEFÓW KUCHNI, CUKIERNIKÓW, BARISTÓW, BARMANÓW, SOMMELIERÓW… ORAZ AMATORÓW


Jest w Polsce wielu zdolnych ludzi, którzy mogliby być znakomitymi cukiernikami czy szefami kuchni, ale nie mają możliwości szkolić się za granicą. Pragnąc aby Polska dołączyła do liderów sztuki kulinarnej takich jak Hiszpania, Włochy, czy Francja, otworzyliśmy w Łodzi szkołę, w której swoją wiedzą dzielą się najlepsi specjaliści z Polski i z całego świata. To właśnie misja Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej ASHANTI - przekazywać światową wiedzę o sztuce kulinarnej polskim szefom kuchni, cukiernikom, barmanom, baristom, sommelierom oraz amatorom, którzy chcą doskonalić swoje umiejętności. Chcemy, aby uczestnicy naszych szkoleń wychodzili nie tylko z gotowymi recepturami, ale również z wiedzą pozwalającą na tworzenie własnych, autorskich receptur oraz z odpowiednią kulturą pracy w zespole.

 

About Image 1

ASHANTI - MIĘDZYNARODOWA SZKOŁA SZTUKI KULINARNEJ

  • Atelier Sztuki Kulinarnej


    Dla restauratorów, dla szefów kuchni, dla kucharzy, dla pasjonatów gotowania i dobrego jedzenia oraz dla tych wszystkich, którzy chcą doskonalić umiejętności kulinarne ucząc się od najlepszych w branży

  • Atelier Mistrzów Czekolady


    Dla zawodowych cukierników oraz dla tych, którzy o tej profesji dopiero marzą, dla miłośników sztuki cukierniczej oraz dla tych, którzy chcą się dopiero przekonać, czy czekolada może stać się ich pasją

  • Atelier Sztuki Barmańskiej


    Dla tych, którzy chcą rozwijać swój talent barmański pod okiem finalistów World Class Competition

  • Atelier Sztuki Sommelierskiej


    Dla ludzi z pasją do wina, którzy chcą zgłębiać wiedzę na temat tego trunku i jego degustacji, ale również dla pasjonatów amatorów, którzy lubią wieczorem usiąść w fotelu z kieliszkiem dobrego wina a czasem po prostu chcą swoją wiedzą o nim wywrzeć wrażenie na znajomych

  • Atelier Twojego Biznesu


    Dla osób, które chcą prowadzić własną restaurację, cukiernię czy pub i potrzebują wsparcia profesjonalistów przy tworzeniu biznesplanu, opracowywaniu strategii działania czy rozwoju firmy

  • Atelier Mistrzów Baristyki


    Dla miłośników kawy pragnących opanować do perfekcji sztukę jej przyrządzania

Worls Class

World Class Competition to najbardziej prestiżowy konkurs miksologiczny na świecie. Od 2009 r. kreuje międzynarodowe gwiazdy sztuki barmańskiej, a zwycięzcy i finaliści są zapraszani do prowadzenia szkoleń i angażowani jako konsultanci w najlepszych lokalach na świecie.

W ASHANTI szkolenia z dziedziny miksologii prowadzą finaliści DIAGEO RESERVE WORLD CLASS COMPETITION - MARCIN KRUK, MACIEJ MAZUR i BARTŁOMIEJ WÓJCIK

SZKOLENIA BARMAŃSKIE

Ashanti

Trenerzy

  • Wszyscy
  • Atelier Mistrzów Czekolady
  • Atelier Sztuki Kulinarnej
  • Atelier Sztuki Barmańskiej
  • Atelier Biznesu
  • Atelier Mistrzów Baristyki
  • Atelier Sztuki Sommelierskiej

ZAPISZ SIĘ NA NEWSLETTER

Jeśli chcesz dowiedzieć się w pierwszej kolejności: o terminach najnowszych szkoleń, poznać naszych kolejnych trenerów - zostaw nam swój adres e-mail, a na pewno się odezwiemy.



(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close