O NAS
ŚWIAT STAJE SIĘ "GLOBALNĄ WIOSKĄ" – TAKŻE OD KUCHNI…
ZBIERAMY WIEDZĘ DOTYCZĄCĄ SZTUKI KULINARNEJ Z CAŁEGO ŚWIATA I PRZEKAZUJEMY JĄ W POLSCE SZKOLĄC SZEFÓW KUCHNI, CUKIERNIKÓW, BARISTÓW, BARMANÓW, SOMMELIERÓW… ORAZ AMATORÓW
Jest w Polsce wielu zdolnych ludzi, którzy mogliby być znakomitymi cukiernikami czy szefami kuchni, ale nie mają możliwości szkolić się za granicą. Pragnąc aby Polska dołączyła do liderów sztuki kulinarnej takich jak Hiszpania, Włochy, czy Francja, otworzyliśmy w Łodzi szkołę, w której swoją wiedzą dzielą się najlepsi specjaliści z Polski i z całego świata. To właśnie misja Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej ASHANTI - przekazywać światową wiedzę o sztuce kulinarnej polskim szefom kuchni, cukiernikom, barmanom, baristom, sommelierom oraz amatorom, którzy chcą doskonalić swoje umiejętności. Chcemy, aby uczestnicy naszych szkoleń wychodzili nie tylko z gotowymi recepturami, ale również z wiedzą pozwalającą na tworzenie własnych, autorskich receptur oraz z odpowiednią kulturą pracy w zespole.
