Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
Sklep Ashanti - czekolady, półprodukty, akcesoria dla kucharzy i cukierników, książki kulinarne i cukiernicze.
17
Maj
Stek & Company

Stek & Company


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 17 maja 2021 godz. 10:00
  18 maja 2021 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Maj
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 19 maja 2021 godz. 10:00
  20 maja 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 9
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Maj
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 19 maja 2021 godz. 10:00
  20 maja 2021 godz.  9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Maj
Letnie inspiracje owocowe w tortach i ciastach

Letnie inspiracje owocowe w tortach i ciastach


Trener: Bożena Sikoń
Data: 20 maja 2021 godz. 10:00
  21 maja 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Maj
Kuchnia wegetariańska

Kuchnia wegetariańska


Trener: Maciej Rosiński
Data: 21 maja 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Maj
Ramen dla początkujących

Ramen dla początkujących

 

Trener: Paweł Niewiadomski
Data: 22 maja 2021
godz. 15:00-19:00
Czas: Warsztaty ok.4-4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 300zł
   

 

22
Maj
Tarty, quishe, crostaty –  zapiekane dania wytrawne i słodkie

Tarty, quishe, crostaty – zapiekane dania wytrawne i słodkie

 

Trener: Paweł Fajfrowski
Data: 22 maja 2021
godz. 9:00-13:30
Czas: Warsztaty ok 4,5h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Maj
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 24 maja 2021 godz. 10:00
  25 maja 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Maj
Zrozumieć czekoladę

Zrozumieć czekoladę


Trener: Marcin Surdyk
Data: 24 maja 2021 godz. 10:00
  25 maja 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Maj
Akademia World Class poziom 1

Akademia World Class poziom 1

 

Trener: Maciej Mazur
Data: 24 maja 2021 godz. 12:00
  25 maja 2021 godz. 10:00
Czas: 2x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Maj
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 26 maja 2021, godz.10:00
  27 maja 2021, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Maj
Manager restauracji

Manager restauracji


Trener: Przemysław Pasikowski
Data: 26 maja 2021 godz. 10:00
27 maja 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1200 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Maj
Dziczyzna – od lasu do stołu

Dziczyzna – od lasu do stołu


Trener: dr Józef Sadkiewicz
Data: 27 maja 2021 godz. 10:00
  28 maja 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Maj
Pasta: włoskie makarony

Pasta: włoskie makarony

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 29 maja 2021
godz. 9:30-14:00
Czas: Warsztaty ok 4,5h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Maj
Desery wegańskie

Desery wegańskie

 

Trener: Oskar Wiewiórski
Data: 29 maja 2021
godz. 10:00
Czas: Warsztaty ok 4-4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 350zł
 Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Maj
Angielska Kuchnia Pubowa – Męskie gotowanie

Angielska Kuchnia Pubowa – Męskie gotowanie

 

Trener: Jakub Jakubowski
Data: 29 maja 2021
godz. 15:00 - 19:30
Czas: Warsztaty ok 4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 350zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

31
Maj
Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa

Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 31 maja 2021 godz. 10:00
  1 czerwca 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

31
Maj
Sałatki i przystawki restauracyjne

Sałatki i przystawki restauracyjne


Trener: Maciej Rosiński
Data: 31 maja 2021 godz. 10:00
1 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

31
Maj
Nowoczesne cukiernictwo

Nowoczesne cukiernictwo

 

Trener: Michał Wiśniewski
Data: 31 maja 2021 godz. 10:00
  1 czerwca 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

07
Cze
Burgery - NOWY PROGRAM

Burgery - NOWY PROGRAM


Trener: Maciej Rosiński
Data: 7 czerwca 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Cze
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

 

Trener: Alon Than
Data: 8 czerwca 2021, godz.10:00
  9 czerwca 2021, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2100zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Cze
Słodki stół 1.0 - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół 1.0 - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 8 czerwca 2021 godz. 10:00
  9 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

10
Cze
Wypieki na włoskie śniadanie: croissant, brioche, cornetto...

Wypieki na włoskie śniadanie: croissant, brioche, cornetto...

 

Trenerzy: Gianluca Padula / Marcin Zawadzki
Data: 10 czerwca 2021 godz. 10:00
11 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

10
Cze
Street FOOD 1

Street FOOD 1


Trener: Maciej Rosiński
Data: 10 czerwca 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
   
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 900zł
+ Street FOOD 2 / rabat 40%*

 

11
Cze
Street FOOD 2

Street FOOD 2


Trener: Maciej Rosiński
Data: 11 czerwca 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
   
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 900zł
+ Street FOOD 1 / rabat 40%*
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

12
Cze
Frutti di mare po włosku

Frutti di mare po włosku

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 12 czerwca 2021
godz. 9.30-13:30
Czas: Warsztaty ok 4h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Cze
Pizza, focaccia, panzerotti

Pizza, focaccia, panzerotti

 

Trener: Gianluca Padula
Data: 12 czerwca 2021
godz. 15:00
Czas: Warsztaty ok 4-4,5h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Cze
Dziczyzna

Dziczyzna


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 14 czerwca 2021 godz. 10:00
  15 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Cze
Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 14 czerwca 2021 – godz. 10.00-18:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 6
Cena: 600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Cze
Barista poziom 2: Latte Art - artystyczne dekorowanie kaw

Barista poziom 2: Latte Art - artystyczne dekorowanie kaw

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 15 czerwca 2021 – godz. 10.00-18:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 6
Cena: 700zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Cze
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 16 czerwca 2021 godz. 10:00
  17 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Cze
Podstawy cukiernictwa cz.2

Podstawy cukiernictwa cz.2


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 16 czerwca 2021 godz. 10:00
17 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

17
Cze
Szef Kuchni Manager

Szef Kuchni Manager


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 17 czerwca 2021 godz. 10:00
  18 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Cze
Przekąski na jeden kęs – domowy finger food

Przekąski na jeden kęs – domowy finger food

 

Trener: Paweł Szulżycki
Data:

19 czerwca 2021
godz. 15:00

Czas: Warsztaty ok 4,5h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł

 

19
Cze
Desery bezglutenowe

Desery bezglutenowe

 

Trener: Oskar Wiewiórski
Data: 19 czerwca 2021
godz. 10:00
Czas: Warsztaty ok 4-4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 350zł
 Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Cze
Kuchnia przyprawiona lasem

Kuchnia przyprawiona lasem

 

Trener: Ewa Michalska
Data:

19 czerwca 2021
godz. 9:30 - 13:30

Czas: Warsztaty ok 4-4,5h
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 300zł
   

 

21
Cze
Akademia World Class poziom 2

Akademia World Class poziom 2

 

Trener: Marcin Kruk
Data: 21 czerwca 2021 godz. 12:00
  22 czerwca 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x5h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 9
Cena: 300zł
 Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

21
Cze
Tradycyjne menu włoskiej restauracji

Tradycyjne menu włoskiej restauracji

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 21 czerwca 2021 godz. 10:00
  22 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Cze
Menu gwiazdkowych restauracji

Menu gwiazdkowych restauracji

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 23 czerwca 2021, godz.10:00
  24 czerwca 2021, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 9
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Cze
Torty 2.0

Torty 2.0


Trener: Maciej Rosiński
Data: 23 czerwca 2021 godz. 10:00
  24 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

wiecej-szkolen
(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close