Sklep Ashanti - czekolady, półprodukty, akcesoria dla kucharzy i cukierników, książki kulinarne i cukiernicze.
19
Maj
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 19 maja 2021 godz. 10:00
  20 maja 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 9
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Maj
Letnie inspiracje owocowe w tortach i ciastach

Letnie inspiracje owocowe w tortach i ciastach


Trener: Bożena Sikoń
Data: 20 maja 2021 godz. 10:00
  21 maja 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Maj
Zrozumieć czekoladę

Zrozumieć czekoladę


Trener: Marcin Surdyk
Data: 24 maja 2021 godz. 10:00
  25 maja 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Maj
Desery wegańskie

Desery wegańskie

 

Trener: Oskar Wiewiórski
Data: 29 maja 2021
godz. 10:00
Czas: Warsztaty ok 4-4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 350zł
 Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

31
Maj
Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa

Pâtisserie française – współczesne rozumienie klasycznego cukiernictwa


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 31 maja 2021 godz. 10:00
  1 czerwca 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

31
Maj
Nowoczesne cukiernictwo

Nowoczesne cukiernictwo

 

Trener: Michał Wiśniewski
Data: 31 maja 2021 godz. 10:00
  1 czerwca 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

08
Cze
Słodki stół 1.0 - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół 1.0 - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 8 czerwca 2021 godz. 10:00
  9 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

10
Cze
Wypieki na włoskie śniadanie: croissant, brioche, cornetto...

Wypieki na włoskie śniadanie: croissant, brioche, cornetto...

 

Trenerzy: Gianluca Padula / Marcin Zawadzki
Data: 10 czerwca 2021 godz. 10:00
11 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

16
Cze
Podstawy cukiernictwa cz.2

Podstawy cukiernictwa cz.2


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 16 czerwca 2021 godz. 10:00
17 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

19
Cze
Desery bezglutenowe

Desery bezglutenowe

 

Trener: Oskar Wiewiórski
Data: 19 czerwca 2021
godz. 10:00
Czas: Warsztaty ok 4-4,5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 350zł
 Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Cze
Torty 2.0

Torty 2.0


Trener: Maciej Rosiński
Data: 23 czerwca 2021 godz. 10:00
  24 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

28
Cze
Monoporcje

Monoporcje


Trener: Marek Moskwa
Data: 28 czerwca 2021 godz. 10:00
  29 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Cze
Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe

Nina Tarasova 3 Days Masterclass - ciasta i desery wegańskie i bezglutenowe


Trener: Nina Tarasova
Data: 28 czerwca 2021 godz. 10:00
  29 czerwca 2021 godz. 9:00
  30 czerwca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

01
Lip
Nina Tarasova 2 Days Masterclass - nowoczesne i klasyczne ciasta i desery

Nina Tarasova 2 Days Masterclass - nowoczesne i klasyczne ciasta i desery


Trener: Nina Tarasova
Data: 1 lipca 2021 godz. 10:00
  2 lipca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

05
Lip
Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux

Rzeźba czekoladowa ze Stephane Leroux


Trener: Stephane Leroux
Data: 5-7 lipca 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 3500 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Lip
Desery restauracyjne z Walter Vogt

Desery restauracyjne z Walter Vogt

 

Trener: Walter Vogt
Data: 12 lipca 2021 godz. 10:00
13 lipca 2021  godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Lip
Sztuka dekoracji cukierniczej

Sztuka dekoracji cukierniczej


Trener: Marcin Surdyk
Data: 12 lipca 2021 godz. 10:00
  13 lipca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Lip
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 14 lipca 2021 godz. 10:00
  15 lipca 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Lip
Skandynawskie cukiernictwo nowoczesne

Skandynawskie cukiernictwo nowoczesne


Trener: Sebastian Pettersson
Data: 14 lipca 2021 godz. 10:00
  15 lipca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

16
Lip
Skandynawskie cukiernictwo nowoczesne - szkolenie DEMO

Skandynawskie cukiernictwo nowoczesne - szkolenie DEMO


Trener: Sebastian Pettersson
Data: 16 lipca 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie demonstracyjne
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

21
Lip
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 21 lipca 2021 godz. 10.00
  22 lipca 2021 godz. 9.00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Lip
Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy

Bezglutenowe desery restauracyjne z Nicolas Botomisy


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 26 lipca 2021 godz. 10:00
  27 lipca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

28
Lip
Czekoladowe draże, praliny i przekąski

Czekoladowe draże, praliny i przekąski


Trener: Nicolas Botomisy
Data: 28 lipca 2021 godz. 10:00
  29 lipca 2021 godz. 9:00
  30 lipca 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   
   

 

04
Sie
Torty od podstaw

Torty od podstaw


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 4 sierpnia 2021 godz. 10:00
  5 sierpnia 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Sie
Słodki stół 2.0 - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół 2.0 - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 16 sierpnia 2021 godz. 10:00
  17 sierpnia 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

18
Sie
Wypieki na włoskie śniadanie: croissant, brioche, cornetto...

Wypieki na włoskie śniadanie: croissant, brioche, cornetto...

 

Trenerzy: Gianluca Padula / Marcin Zawadzki
Data: 18 sierpnia 2021 godz. 10:00
19 sierpnia 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

23
Sie
Eklery i Ptysie - słodkie i wytrawne

Eklery i Ptysie - słodkie i wytrawne


Trener: Maciej Rosiński
Data: 23 sierpnia 2021 godz. 10:00
  24 sierpnia 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

30
Sie
Deser restauracyjny i jego elementy

Deser restauracyjny i jego elementy


Trener: Maciej Rosiński
Data: 30 sierpnia 2021 godz. 10:00
  31 sierpnia 2021 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

01
Wrz
Makaroniki i ganache

Makaroniki i ganache

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 1 września 2021 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 700zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Wrz
Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe

Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe


Trener: Daniel Alvarez
Data: 6 września 2021 godz. 10:00
7 września 2021 godz. 9:00
8 września 2021 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 2900 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 
 

 

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close