szkolenia-kulinarne szkolenia-cukiernicze szkolenia-barmańskie szkolenia-baristyczne
szkolenia-sommelierskie szkolenia-biznesowe warsztaty-weekendowe szkolenia-vod
27
Mar
Wegańskie cukiernictwo i wypieki

Wegańskie cukiernictwo i wypieki


Trener: Toni Rodriguez
Data: 27-29 marca 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 16
Cena: 4000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

03
Kwi
Torty piętrowe

Torty piętrowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 3 kwietnia 2023 godz. 10:00
  4 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

17
Kwi
Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour

Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour


Trener: Marek Moskwa
Data: 17 kwietnia 2023 godz. 10:00
  18 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Kwi
Ciasto parzone od A do Z

Ciasto parzone od A do Z


Trener: Maciej Rosiński
Data: 17 kwietnia 2023 godz. 10:00
  18 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

19
Kwi
Strudel wiedeński i ciasteczka "COOKIES"

Strudel wiedeński i ciasteczka "COOKIES"


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 19 kwietnia 2023 godz. 10:00
  20 kwietnia 2023 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

24
Kwi
Desery A'la Carte – cukiernictwo restauracyjne

Desery A'la Carte – cukiernictwo restauracyjne

 

Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 24 kwietnia 2023 godz. 10:00
  25 kwietnia 2023 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Maj
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 8 maja 2023 godz. 10.00
9 maja 2023 godz. 9.00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Maj
MONO - desery w wersji mini

MONO - desery w wersji mini


Trener: Maciej Rosiński
Data: 10 maja 2023 godz. 10:00
  11 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Maj
Zrozumieć czekoladę

Zrozumieć czekoladę


Trener: Marcin Surdyk
Data: 15 maja 2023 godz. 10:00
  16 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Maj
Nowoczesne techniki cukiernicze od podstaw

Nowoczesne techniki cukiernicze od podstaw


Trener: Maciej Rosinski
Data: 22 maja 2023 godz. 10:00
  23 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

24
Maj
Cukiernik - manager

Cukiernik - manager

 

Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 24 maja 2023 godz. 10:00
  25 maja 2023 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Maj
Serniki de Luxe - coś więcej niż zwykłe ciasta

Serniki de Luxe - coś więcej niż zwykłe ciasta


Trener: Kacper Barzyk
Data: 29 maja 2023 godz. 10:00
30 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 

 

31
Maj
Kwiaty z papieru jadalnego

Kwiaty z papieru jadalnego


Trener: Beata Tomasiewicz
Data: 31 maja 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 

 

05
Cze
Deser restauracyjny i jego elementy

Deser restauracyjny i jego elementy


Trener: Maciej Rosiński
Data: 5 czerwca 2023 godz. 10:00
  6 czerwca 2023 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

12
Cze
Podstawy cukiernictwa

Podstawy cukiernictwa


Trener: Krzysztof Kopciński
Data: 12 czerwca 2023 godz. 10:00
13 czerwca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

14
Cze
Słodki stół 2.0 - cukiernictwo bankietowe

Słodki stół 2.0 - cukiernictwo bankietowe


Trener: Maciej Rosiński
Data: 14 czerwca 2023 godz. 10:00
  15 czerwca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

26
Cze
60x40 - ciasta deserowe krojone

60x40 - ciasta deserowe krojone


Trener: Michał Doroszkiewicz
Data: 26 marca 2023 godz. 10:00
  27 czerwca 2023 godz. 9:00 
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Lip
Makaroniki i ganache

Makaroniki i ganache

 

Trener: Maciej Rosiński
Data: 19 lipca 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres:
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Wrz
Serniki de Luxe - coś więcej niż zwykłe ciasta

Serniki de Luxe - coś więcej niż zwykłe ciasta


Trener: Kacper Barzyk
Data: 18 września 2023 godz. 10:00
19 września 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 

 

28
Wrz
Sugarcrafting - sztuka dekoracji tortów

Sugarcrafting - sztuka dekoracji tortów


Trener: Beata Tomasiewicz
Data: 28 września 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 

 

02
Paź
Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe

Daniel Alvarez "Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe


Trener: Daniel Alvarez
Data: 2 października 2023 godz. 10:00
3 października 2023 godz. 9:00
4 października 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 18
Cena: 4000 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 
 

 

OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ

ZOBACZ WSZYSTKIE RECENZJE NA: FACEBOOKU / GOOGLE

 

Monia, 14 października 2022

Jestem świeżo po szkoleniu, jeszcze emocje nie opadły... Szef Michał Doroszkiewicz... Profesjonalista w każdym calu, artysta, kreator... W sposób jasny i przejrzysty przekazuje wiedzę, pokazuje możliwości i udowadnia, że w cukiernictwie nie ma granic. Do tego zabawny i przesympatyczny. W całej Akademii panuje świetna atmosfera, ludzie tam pracujący są bardzo pozytywni. Szczególne ukłony należą się Pani Agnieszce, kobieta-petarda, twardą ręką trzyma wszystko pod kontrolą, będąc niemal w pięciu miejscach na raz, konkretna i mega pomocna ?
Jeszcze tu wrócę.

 

Zuzanna, 16 maja 2022

Polecam! Świetne szkolenia, każdy znajdzie jakieś dla siebie, bardzo miły skład, stylowy wygląd miejsca! Człowiek czuje się jak u siebie!

 

Renata, 15 kwietnia 2022

Serdecznie polecam. Bardzo miła i luźna atmosfera. Sporo nowej wiedzy przywiozłam ze sobą.

 

Asia, 28 stycznia 2022

Fantastyczne miejsce. Polecam wszystkim. Pierwsze, ale na pewno nie ostanie moje szkolenie w tym miejscu.

 

Izabela, 17 stycznia 2022

Konkretna dawka wiedzy, super klima,t na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Mikołaj, 2 czerwca 2021

Jestem bardzo zadowolony z kursu. Osoba prowadząca widać, że ma bardzo duże doświadczenie i w fajny sposób dzieli się wiedzą. Na pewno jeszcze odwiedzę Ashanti. Polecam.

 

Natalia, 15 września 2021

Fantastyczne szkolenie z rogali marcińskich i nie tylko. Duża dawka praktycznej wiedzy, podana w bardzo miłej atmosferze. Polecam z całego serca ❤️ Na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Joanna, 17 stycznia 2021

Pierwsze spotkanie i już jestem zachwycona. Wspaniałe miejsce.

 

Michał, 17 grudnia 2020

Polecam. Ciekawe szkolenia na wysokim poziomie.

 

Anna, 20 sierpnia 2020

Pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja, różnorodność szkoleń. Wykładowcy z ogromną wiedzą i pasją. Polecam!

 

Anna, 29 kwietnia 2020

Świetne miejsce, przemiła, profesjonalna kadra, super szkolenia. I PYSZNE jedzenie na dodatek własnoręcznie przygotowane. Dania , których się tutaj nauczyłam na stałe zagościły w menu mojej rodzinki.

 

Edyta, 18 listopada 2019

Profesjonalne podejście, na luzie z uśmiechem, pomocnymi radami, niesamowitą wiedzą, cierpliwości moc, bez stresu naprawdę warto.

 

Michał, 11 lipca 2019

Szkoła Ashanti jest na europejskim poziomie szkoleniowym. Miejsce z klasą i dużymi aspiracjami. Brawo

 

Aneta, 25 czerwca 2019

Szkolenia w Ashanti mają jedną tylko wadę - uzależniają! Po skończonym już myślisz na które zapisać się następnym razem.

 

Justyna, 23 marca 2019

Polecam z całego serca. Byłam na szkoleniu u Pani Bożenki, która jest bardzo ciepłą, otwartą i serdeczną osobą szkolenie było bardzo ciekawe, prowadzone w sposób zrozumiały i klarowny, jednak każdy mógł się zwrócić o pomoc, kiedy czegoś nie wiedział. Sprzęty oraz produkty na których pracowaliśmy - wg mnie najwyższej jakości. Naprawdę polecam.

 

Dariusz, 6 listopada 2018

To jest najlepsza szkoła w Polsce a byłem w wielu. Polecam każdemu kto ceni dobrą gastronomię. Niesamowici ludzie i prowadzący. No i Łódź przepiękne miasto.

 

Alicja, 7 września 2017

Wspaniałe Kobiety które są sercem tego niezwykłego miejsca sprawią że poczujesz się jakby czas nie miał znaczenia. Profesjonalizm i bardzo wysoki poziom zorganizowanego szkolenia sprawi że z pewnością powrócisz po więcej wiedzy i więcej wspaniałych doświadczeń.

 

Alex, 16 marca 2017

Mega profesjonalna szkoła kulinarna. Szkolenia dla szefów ale i dla początkujących. Świetna kadra - mistrzowie w swojej dziedzinie.

JAK DOJECHAĆ?

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close