szkolenia-kulinarne szkolenia-cukiernicze szkolenia-barmańskie szkolenia-baristyczne
szkolenia-sommelierskie szkolenia-biznesowe warsztaty-weekendowe szkolenia-vod
03
Kwi
Wieprzowina doskonała

Wieprzowina doskonała


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 3 kwietnia 2023 godz. 10:00
  4 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 9
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Kwi
Sztuka Mięsa

Sztuka Mięsa


Trener: Maciej Rosiński
Data: 12 kwietnia 2023 godz. 10:00
  13 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Kwi
Zupa pho, sajgonki i spółka

Zupa pho, sajgonki i spółka


Trener: Inessa Kim
Data: 17 kwietnia 2023 godz. 10:00
Czas: 8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Kwi
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

 

Trener: Alon Than
Data: 18 kwietnia 2023, godz.10:00
  19 kwietnia 2023, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Kwi
Włoskie makarony: tortellini, lasagne, crespelle, gnocchi

Włoskie makarony: tortellini, lasagne, crespelle, gnocchi

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 20 kwietnia 2023 godz. 10:00
21 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Kwi
Domowy chleb na zakwasie.

Domowy chleb na zakwasie.

 

Trener: Marcin Pawlikowski
Data: 22 kwietnia 2023
godz. 9:00
Czas: Warsztaty ok 5h
Poziom:
Cena: 450zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

24
Kwi
Menu bankietowe od kuchni – planowanie i realizacja

Menu bankietowe od kuchni – planowanie i realizacja


Trener: Justyna Słupska - Kartaczowska
Data: 24 kwietnia 2023 godz. 10:00
  25 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Kwi
Tradycyjne pieczywo w piekarni rzemieślniczej

Tradycyjne pieczywo w piekarni rzemieślniczej

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 26 kwietnia 2023 godz. 10:00
27 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 

 

08
Maj
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 8 maja 2023 godz. 10:00
  9 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Maj
R jak Ryby - kuchnia zero waste

R jak Ryby - kuchnia zero waste


Trener: Paweł Salamon
Data: 10 maja 2023 godz. 10:00
  11 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Maj
Kuchnia wegetariańska

Kuchnia wegetariańska


Trener: Maciej Rosiński
Data: 16 maja 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Maj
Ciasto pszenne: bułki, chałki i plecionki

Ciasto pszenne: bułki, chałki i plecionki

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 17 maja 2023 godz. 10:00
  18 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

17
Maj
Klasyczny Ramen Tonkotsu

Klasyczny Ramen Tonkotsu

 

Trener: Kohei Yagi
Data: 17 maja 2023, godz.10:00
18 maja 2023, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Maj
Nowa Kuchnia Polska - edycja lato

Nowa Kuchnia Polska - edycja lato


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 22 maja 2023 godz. 10:00
  23 maja 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Maj
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 24 maja 2023, godz.10:00
  25 maja 2023, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Maj
Klasyczna kuchnia włoska

Klasyczna kuchnia włoska

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 24 maja 2023 godz. 10:00
  25 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

29
Maj
Podstawy produkcji pieczywa żytniego i mieszanego

Podstawy produkcji pieczywa żytniego i mieszanego

 

Trener: Krystyna Jarosz / Marcin Pawlikowski
Data: 29 majaa 2023 godz. 10:00
30 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

31
Maj
Kuchnia hiszpańska: Tapas

Kuchnia hiszpańska: Tapas


Trener: Miguel Capitan
Data: 33 maja 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

01
Cze
Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

Zrozumieć mąkę – wpływ mąki na finalny produkt

 

Trener: Gianluca Padula
Data: 1 czerwca 2023 godz. 10:00
2 czerwca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 15
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

05
Cze
Dziczyzna

Dziczyzna


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 5 czerwca 2023 godz. 10:00
  6 czerwca 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Cze
Wykwintne dania - niski foodcost

Wykwintne dania - niski foodcost


Trener: Rafał Koziorzemski
Data: 12 czerwca 2023 godz. 10:00
  13 czerwca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Cze
Kuchnia włoska - Pasta

Kuchnia włoska - Pasta

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 14 czerwca 2023 godz. 10:00
  15 czerwca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Cze
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 20 czerwca 2023, godz.10:00
  21 czerwca 2023, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2900zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

26
Cze
Koreański ferment

Koreański ferment


Trener: Inessa Kim
Data: 26 czerwca 2023 godz. 10:00
  27 czerwca 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

03
Lip
Nowoczesne techniki kulinarne

Nowoczesne techniki kulinarne


Trener: Maciej Rosiński
Data: 3 lipca 2023 godz. 10:00
34 lipca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Lip
Szef Kuchni Manager

Szef Kuchni Manager


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 10 lipca 2023 godz. 10:00
  11 lipca 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Lip
Burgery cz.2

Burgery cz.2


Trener: Maciej Rosiński
Data: 20 lipca 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

24
Lip
Dania Zero Waste w restauracji

Dania Zero Waste w restauracji

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 24 lipca 2023 godz.10:00
  25 lipca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

28
Sie
RamenHead Class

RamenHead Class

 

Trener: Tomasz Oleński
Data: 28 sierpnia 2023 godz. 10:00
29 sierpnia 2023 godz. 9:00
30 sierpnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x6-7h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

04
Wrz
Ramen wegański

Ramen wegański

 

Trener: Kohei Yagi
Data: 4 września 2023 godz.10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ

ZOBACZ WSZYSTKIE RECENZJE NA: FACEBOOKU / GOOGLE

 

Monia, 14 października 2022

Jestem świeżo po szkoleniu, jeszcze emocje nie opadły... Szef Michał Doroszkiewicz... Profesjonalista w każdym calu, artysta, kreator... W sposób jasny i przejrzysty przekazuje wiedzę, pokazuje możliwości i udowadnia, że w cukiernictwie nie ma granic. Do tego zabawny i przesympatyczny. W całej Akademii panuje świetna atmosfera, ludzie tam pracujący są bardzo pozytywni. Szczególne ukłony należą się Pani Agnieszce, kobieta-petarda, twardą ręką trzyma wszystko pod kontrolą, będąc niemal w pięciu miejscach na raz, konkretna i mega pomocna ?
Jeszcze tu wrócę.

 

Zuzanna, 16 maja 2022

Polecam! Świetne szkolenia, każdy znajdzie jakieś dla siebie, bardzo miły skład, stylowy wygląd miejsca! Człowiek czuje się jak u siebie!

 

Renata, 15 kwietnia 2022

Serdecznie polecam. Bardzo miła i luźna atmosfera. Sporo nowej wiedzy przywiozłam ze sobą.

 

Asia, 28 stycznia 2022

Fantastyczne miejsce. Polecam wszystkim. Pierwsze, ale na pewno nie ostanie moje szkolenie w tym miejscu.

 

Izabela, 17 stycznia 2022

Konkretna dawka wiedzy, super klima,t na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Mikołaj, 2 czerwca 2021

Jestem bardzo zadowolony z kursu. Osoba prowadząca widać, że ma bardzo duże doświadczenie i w fajny sposób dzieli się wiedzą. Na pewno jeszcze odwiedzę Ashanti. Polecam.

 

Natalia, 15 września 2021

Fantastyczne szkolenie z rogali marcińskich i nie tylko. Duża dawka praktycznej wiedzy, podana w bardzo miłej atmosferze. Polecam z całego serca ❤️ Na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Joanna, 17 stycznia 2021

Pierwsze spotkanie i już jestem zachwycona. Wspaniałe miejsce.

 

Michał, 17 grudnia 2020

Polecam. Ciekawe szkolenia na wysokim poziomie.

 

Anna, 20 sierpnia 2020

Pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja, różnorodność szkoleń. Wykładowcy z ogromną wiedzą i pasją. Polecam!

 

Anna, 29 kwietnia 2020

Świetne miejsce, przemiła, profesjonalna kadra, super szkolenia. I PYSZNE jedzenie na dodatek własnoręcznie przygotowane. Dania , których się tutaj nauczyłam na stałe zagościły w menu mojej rodzinki.

 

Edyta, 18 listopada 2019

Profesjonalne podejście, na luzie z uśmiechem, pomocnymi radami, niesamowitą wiedzą, cierpliwości moc, bez stresu naprawdę warto.

 

Michał, 11 lipca 2019

Szkoła Ashanti jest na europejskim poziomie szkoleniowym. Miejsce z klasą i dużymi aspiracjami. Brawo

 

Aneta, 25 czerwca 2019

Szkolenia w Ashanti mają jedną tylko wadę - uzależniają! Po skończonym już myślisz na które zapisać się następnym razem.

 

Justyna, 23 marca 2019

Polecam z całego serca. Byłam na szkoleniu u Pani Bożenki, która jest bardzo ciepłą, otwartą i serdeczną osobą szkolenie było bardzo ciekawe, prowadzone w sposób zrozumiały i klarowny, jednak każdy mógł się zwrócić o pomoc, kiedy czegoś nie wiedział. Sprzęty oraz produkty na których pracowaliśmy - wg mnie najwyższej jakości. Naprawdę polecam.

 

Dariusz, 6 listopada 2018

To jest najlepsza szkoła w Polsce a byłem w wielu. Polecam każdemu kto ceni dobrą gastronomię. Niesamowici ludzie i prowadzący. No i Łódź przepiękne miasto.

 

Alicja, 7 września 2017

Wspaniałe Kobiety które są sercem tego niezwykłego miejsca sprawią że poczujesz się jakby czas nie miał znaczenia. Profesjonalizm i bardzo wysoki poziom zorganizowanego szkolenia sprawi że z pewnością powrócisz po więcej wiedzy i więcej wspaniałych doświadczeń.

 

Alex, 16 marca 2017

Mega profesjonalna szkoła kulinarna. Szkolenia dla szefów ale i dla początkujących. Świetna kadra - mistrzowie w swojej dziedzinie.

JAK DOJECHAĆ?

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close