szkolenia-kulinarne szkolenia-cukiernicze szkolenia-barmańskie szkolenia-baristyczne
szkolenia-sommelierskie szkolenia-biznesowe warsztaty-weekendowe szkolenia-vod
07
Lut
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0

 

Trener: Alon Than
Data: 7 lutego 2023, godz.10:00
  8 lutego 2023, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

09
Lut
Ramen wegański

Ramen wegański

 

Trener: Kohei Yagi
Data: 9 lutego 2023 godz.10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

14
Lut
San Valentino - walentynkowy warsztat kulinarny dla par

San Valentino - walentynkowy warsztat kulinarny dla par

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 14 lutego 2023
godz. 17:30-21:00
Czas: Warsztaty ok 3,5h
Poziom:
Miejsc: 8 par
Cena: 500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Lut
Ciasto pszenne: bułki, chałki i plecionki

Ciasto pszenne: bułki, chałki i plecionki

 

Trener: Krystyna Jarosz / Józef Ziółkowski
Data: 15 lutego 2023 godz. 10:00
  16 lutego 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

15
Lut
Burgery cz.1

Burgery cz.1


Trener: Maciej Rosiński
Data: 15 lutego 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

16
Lut
Kuchnia wegetariańska

Kuchnia wegetariańska


Trener: Maciej Rosiński
Data: 16 lutego 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Lut
Domowy chleb na zakwasie.

Domowy chleb na zakwasie.

 

Trener: Marcin Pawlikowski
Data: 18 lutego 2023
godz. 9:00
Czas: Warsztaty ok 5h
Poziom:
Cena: 400zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

18
Lut
Ramen dla początkujących

Ramen dla początkujących

 

Trener: Paweł Niewiadomski
Data: 18 lutego 2023 godz. 15:00
Czas: Warsztaty ok. 5h
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 400zł

 

20
Lut
Wieprzowina i podroby wieprzowe

Wieprzowina i podroby wieprzowe


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 20 lutego 2023 godz. 10:00
  21 lutego 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 9
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Lut
Nowa kuchnia nordycka

Nowa kuchnia nordycka

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 22 lutego 2023, godz.10:00
  23 lutego 2023, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Lut
Stek & Company

Stek & Company


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 27 lutego 2023 godz. 10:00
  28 lutego 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

01
Mar
Zaawansowane kiszenie i fermentacja

Zaawansowane kiszenie i fermentacja

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 1 marca 2023, godz.10:00
  2 marca 2023, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

01
Mar
Gotowanie według filozofii Pięciu Przemian

Gotowanie według filozofii Pięciu Przemian


Trener: Inessa Kim
Data: 1 marca 2023 godz. 10:00
  2 marca 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

06
Mar
Nowa Kuchnia Polska - edycja wiosna

Nowa Kuchnia Polska - edycja wiosna


Trener: Adam Chrząstowski
Data: 11 kwietnia 2023 godz. 10:00
  12 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Mar
Dania Zero Waste w restauracji

Dania Zero Waste w restauracji

 

Trener: Michał Kępiński
Data: 8 marca 2023 godz.10:00
  9 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

13
Mar
Wykwintne dania - niski foodcost

Wykwintne dania - niski foodcost


Trener: Rafał Koziorzemski
Data: 13 marca 2023 godz. 10:00
  14 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Mar
Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

Profesjonalny kurs Pizzaiolo - włoski kurs pizzy

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 15 marca 2023 godz. 10:00
  16 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Mar
Koreański ferment

Koreański ferment


Trener: Inessa Kim
Data: 20 marca 2023 godz. 10:00
  21 marca 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Mar
Sałatki i przystawki restauracyjne

Sałatki i przystawki restauracyjne


Trener: Maciej Rosiński
Data: 22 marca 2023 godz. 10:00
23 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Mar
RamenHead Class

RamenHead Class

 

Trener: Tomasz Oleński
Data: 27 marca 2023 godz. 10:00
28 marca 2023 godz. 9:00
29 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x6-7h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Mar
Podstawy produkcji pieczywa żytniego i mieszanego

Podstawy produkcji pieczywa żytniego i mieszanego

 

Trener: Krystyna Jarosz / Marcin Pawlikowski
Data: 30 marca 2023 godz. 10:00
31 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

12
Kwi
Sztuka Mięsa

Sztuka Mięsa


Trener: Maciej Rosiński
Data: 12 kwietnia 2023 godz. 10:00
  13 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Kwi
Zupa pho, sajgonki i spółka

Zupa pho, sajgonki i spółka


Trener: Inessa Kim
Data: 17 kwietnia 2023 godz. 10:00
Czas: 8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Kwi
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

 

Trener: Alon Than
Data: 18 kwietnia 2023, godz.10:00
  19 kwietnia 2023, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Cze
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 20 czerwca 2023, godz.10:00
  21 czerwca 2023, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2900zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ

ZOBACZ WSZYSTKIE RECENZJE NA: FACEBOOKU / GOOGLE

 

Monia, 14 października 2022

Jestem świeżo po szkoleniu, jeszcze emocje nie opadły... Szef Michał Doroszkiewicz... Profesjonalista w każdym calu, artysta, kreator... W sposób jasny i przejrzysty przekazuje wiedzę, pokazuje możliwości i udowadnia, że w cukiernictwie nie ma granic. Do tego zabawny i przesympatyczny. W całej Akademii panuje świetna atmosfera, ludzie tam pracujący są bardzo pozytywni. Szczególne ukłony należą się Pani Agnieszce, kobieta-petarda, twardą ręką trzyma wszystko pod kontrolą, będąc niemal w pięciu miejscach na raz, konkretna i mega pomocna ?
Jeszcze tu wrócę.

 

Zuzanna, 16 maja 2022

Polecam! Świetne szkolenia, każdy znajdzie jakieś dla siebie, bardzo miły skład, stylowy wygląd miejsca! Człowiek czuje się jak u siebie!

 

Renata, 15 kwietnia 2022

Serdecznie polecam. Bardzo miła i luźna atmosfera. Sporo nowej wiedzy przywiozłam ze sobą.

 

Asia, 28 stycznia 2022

Fantastyczne miejsce. Polecam wszystkim. Pierwsze, ale na pewno nie ostanie moje szkolenie w tym miejscu.

 

Izabela, 17 stycznia 2022

Konkretna dawka wiedzy, super klima,t na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Mikołaj, 2 czerwca 2021

Jestem bardzo zadowolony z kursu. Osoba prowadząca widać, że ma bardzo duże doświadczenie i w fajny sposób dzieli się wiedzą. Na pewno jeszcze odwiedzę Ashanti. Polecam.

 

Natalia, 15 września 2021

Fantastyczne szkolenie z rogali marcińskich i nie tylko. Duża dawka praktycznej wiedzy, podana w bardzo miłej atmosferze. Polecam z całego serca ❤️ Na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Joanna, 17 stycznia 2021

Pierwsze spotkanie i już jestem zachwycona. Wspaniałe miejsce.

 

Michał, 17 grudnia 2020

Polecam. Ciekawe szkolenia na wysokim poziomie.

 

Anna, 20 sierpnia 2020

Pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja, różnorodność szkoleń. Wykładowcy z ogromną wiedzą i pasją. Polecam!

 

Anna, 29 kwietnia 2020

Świetne miejsce, przemiła, profesjonalna kadra, super szkolenia. I PYSZNE jedzenie na dodatek własnoręcznie przygotowane. Dania , których się tutaj nauczyłam na stałe zagościły w menu mojej rodzinki.

 

Edyta, 18 listopada 2019

Profesjonalne podejście, na luzie z uśmiechem, pomocnymi radami, niesamowitą wiedzą, cierpliwości moc, bez stresu naprawdę warto.

 

Michał, 11 lipca 2019

Szkoła Ashanti jest na europejskim poziomie szkoleniowym. Miejsce z klasą i dużymi aspiracjami. Brawo

 

Aneta, 25 czerwca 2019

Szkolenia w Ashanti mają jedną tylko wadę - uzależniają! Po skończonym już myślisz na które zapisać się następnym razem.

 

Justyna, 23 marca 2019

Polecam z całego serca. Byłam na szkoleniu u Pani Bożenki, która jest bardzo ciepłą, otwartą i serdeczną osobą szkolenie było bardzo ciekawe, prowadzone w sposób zrozumiały i klarowny, jednak każdy mógł się zwrócić o pomoc, kiedy czegoś nie wiedział. Sprzęty oraz produkty na których pracowaliśmy - wg mnie najwyższej jakości. Naprawdę polecam.

 

Dariusz, 6 listopada 2018

To jest najlepsza szkoła w Polsce a byłem w wielu. Polecam każdemu kto ceni dobrą gastronomię. Niesamowici ludzie i prowadzący. No i Łódź przepiękne miasto.

 

Alicja, 7 września 2017

Wspaniałe Kobiety które są sercem tego niezwykłego miejsca sprawią że poczujesz się jakby czas nie miał znaczenia. Profesjonalizm i bardzo wysoki poziom zorganizowanego szkolenia sprawi że z pewnością powrócisz po więcej wiedzy i więcej wspaniałych doświadczeń.

 

Alex, 16 marca 2017

Mega profesjonalna szkoła kulinarna. Szkolenia dla szefów ale i dla początkujących. Świetna kadra - mistrzowie w swojej dziedzinie.

JAK DOJECHAĆ?

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close