Jesteś tutaj:Start>>Szkolenia
szkolenia-kulinarne szkolenia-cukiernicze szkolenia-barmańskie szkolenia-baristyczne
szkolenia-sommelierskie szkolenia-biznesowe warsztaty-weekendowe szkolenia-vod
20
Mar
Koreański ferment

Koreański ferment


Trener: Inessa Kim
Data: 20 marca 2023 godz. 10:00
  21 marca 2023 godz. 9:00
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Mar
Sałatki i przystawki restauracyjne

Sałatki i przystawki restauracyjne


Trener: Maciej Rosiński
Data: 22 marca 2023 godz. 10:00
23 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Mar
ABC lodów rzemieślniczych

ABC lodów rzemieślniczych

 

Trener: Tomasz Szypuła
Data:
22 marca 2023 godz. 10:00
  23 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

22
Mar
Jak nagrywać: TIKTOK, rolki, stories - video marketing w praktyce.

Jak nagrywać: TIKTOK, rolki, stories - video marketing w praktyce.

 

Trener: Bartosz Paczyński
Data: 22 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 16
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

23
Mar
Fotografia kulinarna smartfonem

Fotografia kulinarna smartfonem


Trener: Jakub Wilczek
Data: 23 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc:
16
Cena: 1400 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

27
Mar
Akademia World Class poziom 4 - Przygotowanie do konkursów barmańskich

Akademia World Class poziom 4 - Przygotowanie do konkursów barmańskich

 

Trenerzy: Maciej Mazur i Alicja Bączyk
Data: 27 marca 2023 godz. 12:00
  28 marca 2023 godz. 10:00
  29 marca 2023 godz. 10:00
Czas: 3x5 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1300zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

27
Mar
Wegańskie cukiernictwo i wypieki

Wegańskie cukiernictwo i wypieki


Trener: Toni Rodriguez
Data: 27-29 marca 2023 godz. 10:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 16
Cena: 4000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

27
Mar
RamenHead Class

RamenHead Class

 

Trener: Tomasz Oleński
Data: 27 marca 2023 godz. 10:00
28 marca 2023 godz. 9:00
29 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie trzydniowe
3x6-7h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 2600zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

30
Mar
Podstawy produkcji pieczywa żytniego i mieszanego

Podstawy produkcji pieczywa żytniego i mieszanego

 

Trener: Krystyna Jarosz / Marcin Pawlikowski
Data: 30 marca 2023 godz. 10:00
31 marca 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
   

 

03
Kwi
Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

Barista poziom 1 - podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 3 kwietnia 2023 – godz. 10.00-17:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 6
Cena: 1000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

12
Kwi
Sztuka Mięsa

Sztuka Mięsa


Trener: Maciej Rosiński
Data: 12 kwietnia 2023 godz. 10:00
  13 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Kwi
Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour

Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour


Trener: Marek Moskwa
Data: 17 kwietnia 2023 godz. 10:00
  18 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

17
Kwi
Zupa pho, sajgonki i spółka

Zupa pho, sajgonki i spółka


Trener: Inessa Kim
Data: 17 kwietnia 2023 godz. 10:00
Czas: 8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1200zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Kwi
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0

 

Trener: Alon Than
Data: 18 kwietnia 2023, godz.10:00
  19 kwietnia 2023, godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8 godzin z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2900zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

19
Kwi
Facebook & Instagram - social media w gastronomii

Facebook & Instagram - social media w gastronomii

 

Trener: Bartosz Paczyński
Data: 19 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 16
Cena: 1500zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Kwi
Włoskie makarony: tortellini, lasagne, crespelle, gnocchi

Włoskie makarony: tortellini, lasagne, crespelle, gnocchi

 

Trener: Amedeo Piovesan
Data: 20 kwietnia 2023 godz. 10:00
21 kwietnia 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

08
Maj
"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

"Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie


Trener: Bożena Sikoń
Data: 8 maja 2023 godz. 10.00
9 maja 2023 godz. 9.00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800 zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

10
Maj
Barista poziom 2: Latte Art - artystyczne dekorowanie kaw

Barista poziom 2: Latte Art - artystyczne dekorowanie kaw

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 10 maja 2023 – godz. 10:00.00-17:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
7h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 6
Cena: 1000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

15
Maj
Zrozumieć czekoladę

Zrozumieć czekoladę


Trener: Marcin Surdyk
Data: 15 maja 2023 godz. 10:00
  16 maja 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Liczba miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

31
Maj
Barista poziom 3 - alternatywne metody parzenia kawy

Barista poziom 3 - alternatywne metody parzenia kawy

 

Trener: Wojciech Pasko
Data: 31 maja 2023 – godz. 10:00-15:00
Czas: Szkolenie jednodniowe
5h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 8
Cena: 1000zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

20
Cze
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0

 

Trener: Alon Than
Data: 20 czerwca 2023, godz.10:00
  21 czerwca 2023, godz.9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2x8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 2900zł
Adres:  Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

 

18
Wrz
Serniki de Luxe - coś więcej niż zwykłe ciasta

Serniki de Luxe - coś więcej niż zwykłe ciasta


Trener: Kacper Barzyk
Data: 18 września 2023 godz. 10:00
19 września 2023 godz. 9:00
Czas: Szkolenie dwudniowe
2 x 8h z przerwą na lunch
Poziom:
Miejsc: 12
Cena: 1800zł
Adres: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
 

 

wiecej-szkolen

OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ

ZOBACZ WSZYSTKIE RECENZJE NA: FACEBOOKU / GOOGLE

 

Monia, 14 października 2022

Jestem świeżo po szkoleniu, jeszcze emocje nie opadły... Szef Michał Doroszkiewicz... Profesjonalista w każdym calu, artysta, kreator... W sposób jasny i przejrzysty przekazuje wiedzę, pokazuje możliwości i udowadnia, że w cukiernictwie nie ma granic. Do tego zabawny i przesympatyczny. W całej Akademii panuje świetna atmosfera, ludzie tam pracujący są bardzo pozytywni. Szczególne ukłony należą się Pani Agnieszce, kobieta-petarda, twardą ręką trzyma wszystko pod kontrolą, będąc niemal w pięciu miejscach na raz, konkretna i mega pomocna ?
Jeszcze tu wrócę.

 

Zuzanna, 16 maja 2022

Polecam! Świetne szkolenia, każdy znajdzie jakieś dla siebie, bardzo miły skład, stylowy wygląd miejsca! Człowiek czuje się jak u siebie!

 

Renata, 15 kwietnia 2022

Serdecznie polecam. Bardzo miła i luźna atmosfera. Sporo nowej wiedzy przywiozłam ze sobą.

 

Asia, 28 stycznia 2022

Fantastyczne miejsce. Polecam wszystkim. Pierwsze, ale na pewno nie ostanie moje szkolenie w tym miejscu.

 

Izabela, 17 stycznia 2022

Konkretna dawka wiedzy, super klima,t na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Mikołaj, 2 czerwca 2021

Jestem bardzo zadowolony z kursu. Osoba prowadząca widać, że ma bardzo duże doświadczenie i w fajny sposób dzieli się wiedzą. Na pewno jeszcze odwiedzę Ashanti. Polecam.

 

Natalia, 15 września 2021

Fantastyczne szkolenie z rogali marcińskich i nie tylko. Duża dawka praktycznej wiedzy, podana w bardzo miłej atmosferze. Polecam z całego serca ❤️ Na pewno jeszcze tu wrócę.

 

Joanna, 17 stycznia 2021

Pierwsze spotkanie i już jestem zachwycona. Wspaniałe miejsce.

 

Michał, 17 grudnia 2020

Polecam. Ciekawe szkolenia na wysokim poziomie.

 

Anna, 20 sierpnia 2020

Pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja, różnorodność szkoleń. Wykładowcy z ogromną wiedzą i pasją. Polecam!

 

Anna, 29 kwietnia 2020

Świetne miejsce, przemiła, profesjonalna kadra, super szkolenia. I PYSZNE jedzenie na dodatek własnoręcznie przygotowane. Dania , których się tutaj nauczyłam na stałe zagościły w menu mojej rodzinki.

 

Edyta, 18 listopada 2019

Profesjonalne podejście, na luzie z uśmiechem, pomocnymi radami, niesamowitą wiedzą, cierpliwości moc, bez stresu naprawdę warto.

 

Michał, 11 lipca 2019

Szkoła Ashanti jest na europejskim poziomie szkoleniowym. Miejsce z klasą i dużymi aspiracjami. Brawo

 

Aneta, 25 czerwca 2019

Szkolenia w Ashanti mają jedną tylko wadę - uzależniają! Po skończonym już myślisz na które zapisać się następnym razem.

 

Justyna, 23 marca 2019

Polecam z całego serca. Byłam na szkoleniu u Pani Bożenki, która jest bardzo ciepłą, otwartą i serdeczną osobą szkolenie było bardzo ciekawe, prowadzone w sposób zrozumiały i klarowny, jednak każdy mógł się zwrócić o pomoc, kiedy czegoś nie wiedział. Sprzęty oraz produkty na których pracowaliśmy - wg mnie najwyższej jakości. Naprawdę polecam.

 

Dariusz, 6 listopada 2018

To jest najlepsza szkoła w Polsce a byłem w wielu. Polecam każdemu kto ceni dobrą gastronomię. Niesamowici ludzie i prowadzący. No i Łódź przepiękne miasto.

 

Alicja, 7 września 2017

Wspaniałe Kobiety które są sercem tego niezwykłego miejsca sprawią że poczujesz się jakby czas nie miał znaczenia. Profesjonalizm i bardzo wysoki poziom zorganizowanego szkolenia sprawi że z pewnością powrócisz po więcej wiedzy i więcej wspaniałych doświadczeń.

 

Alex, 16 marca 2017

Mega profesjonalna szkoła kulinarna. Szkolenia dla szefów ale i dla początkujących. Świetna kadra - mistrzowie w swojej dziedzinie.

JAK DOJECHAĆ?

(+48) 42 942 09 88

biuro czynne: 8:30 - 16:30

Regulamin Ashanti
Polityka prywatności Ashanti
mapa

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.
H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź
NIP: 7262657727

Numer konta do płatności w PLN:
20 1020 3352 0000 1002 0221 7339

Numer konta do płatności w EUR:
PL23 1020 3352 0000 1302 0232 9464

Kod BIC (Swift):BPKOPLPW
Close