Close
Harmonogram szkoleń w Ashanti - szkoła kulinarna w Łodzi

Harmonogram szkoleń

Sprawdź kiedy odbędzie się Twoje szkolenie!

MARZEC 2024

4-5.03.2024
Słodkie menu bankietowe | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

9 marca 2024
Lasagne, crespelle, gnocchi – kuchnia włoska | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

9.03.2024
Oblicza czekolady | Daniel Bauer
>> ZAPISZ SIĘ

11-12.03.2024
Nowoczesne torty i monoporcje | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ

11-12.03.2024
Kuchnia włoska: Pasta | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

13-14.03.2024
Kimchi, koreańskie grill i streetfood | Inessa Kim
>> ZAPISZ SIĘ

15.03.2024
Kurs wprowadzający w świat wina | Andrzej Strzelczyk
>> ZAPISZ SIĘ

18-19.03.2024
Wykwintne dania – niski foodcost | Rafał Koziorzemski
>> ZAPISZ SIĘ

18-19.03.2024
Desery restauracyjne | Michał Doroszkiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.03.2024
LODY specjalistyczne | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.03.2024
Sztuka Mięsa | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

25-26.03.2024
Wiosenno-letnie inspiracje w kuchni polskiej | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ

KWIECIEŃ 2024

3-4.04.2024
Piętrowe torty weselne | Ewa Wajs
>> ZAPISZ SIĘ

3-4.04.2024
Menu bankietowe od kuchni | Justyna Słupska-Kartaczowska
>> ZAPISZ SIĘ

6.04.2024
Domowy chleb na zakwasie | Marcin Pawlikowski MUKA
>> ZAPISZ SIĘ

8-9.04.2024
Cukiernictwo kawiarniane | Mariusz Górecki
>> ZAPISZ SIĘ

9-10.04.2024
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0 | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ

10-11.04.2024
Cukiernictwo wypiekowe: tarty, eklery i ptysie | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

12.04.2024
Barista poziom 2 – Latte Art | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ

15-16.04.2024
Pasztety i terriny | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ

15-17.04.2024
Wegańskie cukiernictwo i wypieki | Toni Rodriguez
>> ZAPISZ SIĘ

17-18.04.2024
Klasyczna kuchnia włoska | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

18.04.2024
Sztuka dekoracji tortów | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

22-23.04.2024
Zrozumieć mąkę | Gianluca Padula
>> ZAPISZ SIĘ

22-23.04.2024
Tort weselny i słodki stół w wydaniu Glamour | Marek Moskwa
>> ZAPISZ SIĘ

24-25.04.2024
Nowoczesne techniki kulinarne| Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

MAJ 2024

6-7.05.2023
Menu gwiazdkowych restauracji | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

6-7.05.2024
Bicie piany: bezy i makaroniki | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

7-8.05.2024
Manager gastronomii: Zarządzanie zespołem | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ

8-9.05.2024
Kuchnia włoska: tortellini, lasagne, crespelle, gnocchi | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

8-9.05.2024
Cukiernictwo dla początkujących | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ

13.05.2024
Facebook & Instagram – social media w gastronomii | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ

13-14.05.2024
Struktury i tekstury w cukiernictwie | Marcin Zawadzki
>> ZAPISZ SIĘ

13-14.05.2024
Kuchnia polska – wieprzowina | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ

15-16.05.2024
Zaawansowane kiszenie i fermentacja | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.05.2024
Tradycyjne wypieki | Marcin Sursyk
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.05.2024
Profesjonalny kurs pizzaiolo | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

22.05.2024
Nowoczesny bar mleczny | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

22-23.05.2024
Sztuka francuskiego cukiernictwa | Michał Doroszkiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

23.05.2024
Street Food | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

27-28.05.2024
Kompleksowy kurs ramen | Kohei Yagi
>> ZAPISZ SIĘ

27-28.05.2024
Podstawy tortów tynkowanych | Ewa Wajs
>> ZAPISZ SIĘ

CZERWIEC 2024

3.06.2024
Sztuka degustacji japońskich alkoholi | Adrian Nowakowski
>> ZAPISZ SIĘ

3-4.06.2024
Nowoczesne techniki cukiernicze od podstaw | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

4.06.2024
Fotografia kulinarna smartfonem | Jakub Wilczek
>> ZAPISZ SIĘ

4-5.06.2023
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0 | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ

5-6.06.2023
Manager gastronomii: Komunikacja i motywacja w zespole | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ

10-11.06.2024
Sernik De Luxe | Mariusz Górecki
>> ZAPISZ SIĘ

10-11.06.2024
Coffee Break – Ciasta od A do Z | Marcin Zawadzki
>> ZAPISZ SIĘ

10-11.06.2024
Stek & Company | Adam Chrząstowski
>> ZAPIS SIĘ

12-13.06.2024
Dzikie chleby | Marcin Pawlikowski
>> ZAPISZ SIĘ

12.06.2024
Kwiaty z papieru jadalnego | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

12-13.06.2024
Vademecum szefa kuchni: Ryby i owoce morza | Paweł Salamon
>> ZAPISZ SIĘ

13.06.2024
Barista poziom 1 – podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ

17.06.2024
Szkolenie kelnerskie | Przemysław Pasikowski
>> ZAPISZ SIĘ

17-18.06.2024
Cukiernik – manager | Michał Doroszkiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

18.06.2024
Obsługa klienta gastronomii | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ

19-20.06.2024
Szef Baru | Bartłomiej Wójcik i Dominik Krzewiński
>> ZAPISZ SIĘ

26-27.06.2024
Kuchnia koreańska w restauracji | Inessa Kim
>> ZAPISZ SIĘ

• LIPIEC 2024

3-4.07.2024
Wykwintna kuchnia bez strat | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

8-9.07.2024
Vademecum szefa kuchni: wywary i sosy | Paweł Salamon
>> ZAPISZ SIĘ

10-11.07.2024
Tradycyjne kiełbasy i wędliny | Andrzej Goławski
>> ZAPISZ SIĘ

29-31.07.2024
RamenHead Class | Tomasz Oleński
>> ZAPISZ SIĘ

• WRZESIEŃ 2024

4-5.09.2024
Włoskie dania mięsne i dziczyzna | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

24-25.09.2023
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0 | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ

• PAŹDZIERNIK 2024

7-9.10.2024
Sweet Devotion – cukiernictwo wypiekowe | Daniel Alvarez
>> ZAPISZ SIĘ

16-17.10.2024
ABC lodów rzemieślniczych | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ

• LISTOPAD 2024

20-21.11.2024
Cukiernictwo lodowe | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *