
Harmonogram szkoleń
Sprawdź kiedy odbędzie się Twoje szkolenie!
• LIPIEC 2025
23-24.07.2025
Sztuka mięsa | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
28-29.07.2025
RamenHead Class | Tomasz Oleński
>> ZAPISZ SIĘ
28-29.07.2025
Manager restauracji | Przemysław Pasikowski
>> ZAPISZ SIĘ
28-29.07.2025
Torty artystyczne | Łukasz Kaniewski
>> ZAPISZ SIĘ
30-31.07.2024
Wegańskie BISTRO | Michał Kepiński
>> ZAPISZ SIĘ
30-31.07.2024
Autorskie torty musowe – smak, forma, struktura | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
• SIERPIEŃ 2025
4.08.2025
Barista poziom 2 – Latte Art | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ
4-5.08.2025
Kuchnia autorska – projektowanie menu i plating | Adam Adamczak
>> ZAPISZ SIĘ
4-5.08.2025
Serniki i bezy klasy premium ” Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
6-7.08.2025
Profesjonalny kurs Pizzaiolo – kurs włoskiej pizzy | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ
6-7.08.2025
Desery restauracyjne | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ
11-12.08.2025
Vademecum Szefa Kuchni – Techniki Gotowania | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
11-12.08.2025
Pieczywo bezglutenowe z zastosowaniem błonnika | Konrad Mikiel
>> ZAPISZ SIĘ
18-19.08.2025
MONO – desery w wersji mini | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
18-19.08.2025
Kuchnia amerykańska | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.08.2025
Akademia barmańska | Dominik Krzewiński
>> ZAPISZ SIĘ
25-26.08.2025
Ciasta krojone 60×40 | Łukasz Kaniewski
>> ZAPISZ SIĘ
25.08.2025
Facebook i Instagram – social media w gastronomii | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ
26.08.2025
Jak nagrywać TikTok, Rolki, Stories – video marketing w praktyce | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ
27-28.08.2025
Wołowina od A do Z | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
28.08.2025
Od Zakwasu Do Bochenka | Marcin Pawlikowski
>> ZAPISZ SIĘ
• WRZESIEŃ 2025
1-2.09.2025
Zrozumieć Mąkę – wpływ mąki na finalny produkt – Gianluca Padula
>> ZAPISZ SIĘ
1-2.09.2025
Pączki i donuty | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ
1-2.09.2025
Kuchnia hotelowa i catering eventowy | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ
4.09.2025
Barista poziom 1 – podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ
8-9.09.2025
Wykwintne potrawy – niski food cost | Marcin Gruszka
>> ZAPISZ SIĘ
10-11.09.2025
Menu gwiazdkowych restauracji | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
13.09.2025
Zdrowie na talerzu | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ
15-16.09.2025
Manager gastronomii – Zarządzanie zespołem | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ
15-17.09.2025
Mała piekarnia rzemieślnicza od A do Z | Tomasz Korfel
>> ZAPISZ SIĘ
17-18.09.2025
Włoskie dania mięsne i dziczyzna | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ
18-19.09.2025
Ciasta w kawiarni | Mariusz Górecki
>> ZAPISZ SIĘ
19.09.2025
Kuchnia molekularna | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
20.09.2025
Chleb na zakwasie dla początkujących | Marcin Pawlikowski
>> ZAPISZ SIĘ
22-23.09.2025
Małe formy bankietowe – FINGER FOOD | Adam Adamczak
>> ZAPISZ SIĘ
24-25.09.2025
Sushimaster poziom 1 | Piotr Kuc
>> ZAPISZ SIĘ
25-26.09.2025
Słodkie menu bankietowe | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
29-30.09.2025
Rzemieślnicze kiełbasy i wędliny | Andrzej Goławski
>> ZAPISZ SIĘ
29-30.09.2025
Cukiernictwo wegańskie i bezglutenowe | Łukasz Kaniewski
>> ZAPISZ SIĘ
30.09-1.10.2025
Nowoczesne techniki cukiernicze | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
• PAŹDZIERNIK 2025
1-2.10.2025
Podstawy cukiernictwa | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ
6-7.10.2025
Tarty, ptysie i eklery | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
7.10.2025
GASTRO AI – sztuczna inteligencja w gastronomii | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ
6-7.10.2025
Kompleksowy kurs ramen | Kohei Yagi
>> ZAPISZ SIĘ
8-9.10.2025
Zaawansowane kiszenie i fermentacja | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
8-9.10.2025
Bar Manager | Dominik Krzewiński i Bartłomiej Wójcik
>> ZAPISZ SIĘ
10.10.2025
Burgery i Sandwiche | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
13-14.10.2025
Błonniki w cukiernictwie i lodziarstwie | Konrad Mikiel
>> ZAPISZ SIĘ
15-16.10.2025
Kuchnia włoska – tortellini, lasagne, crespelle, gnocchi | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ
15-16.10.2025
Torty i monoporcje w stylu glamour | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ
17.10.2025
Gorąca kuchnia azjatycka | Paweł Niewiadomski
>> ZAPISZ SIĘ
17.10.2025
Kurs Tea Sommelier | Mariusz Sieradzki
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.10.2025
Nowoczesny BAR MLECZNY | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
20-22.10.2025
Daniel Alvarez Masterclass: Panettone & Viennoiserie
>> ZAPISZ SIĘ
22-23.10.2025
SUSHIMASTER poziom 2 | Piotr Kuc
>> ZAPISZ SIĘ
23.10.2025
Kwiaty z papieru jadalnego | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ
27-28.11.2025
Sezonowa kuchnia polska | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ
• LISTOPAD 2025
6.11.2025
Sztuka dekoracji tortów | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ
13-14.11.2025
Jeffrey Cagnes Masterclass – Nowoczesna klasyka cukiernictwa
>> ZAPISZ SIĘ
17.11.2025
Profesjonalny kurs krojenia szynki dojrzewającej „Cortador de Jamón” | Miguel Capitan
>> ZAPISZ SIĘ
17-18.11.2025
Coffee Break – ciasta od A do Z | Marcin Zawadzki
>> ZAPISZ SIĘ
18-19.11.2025
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0 | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.11.2025
Nowoczesne techniki kulinarne | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
26-27.11.2025
Stek & Company | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ
• GRUDZIEŃ 2025
4-5.12.2025
Dzikie chleby | Marcin Pawlikowski
>> ZAPISZ SIĘ
8-9.12.2025
Szef kuchni – manager | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ
17-18.12.2025
Klasyczna kuchnia włoska | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ
20 Responses to Harmonogram szkoleń
Witam. Czy szkolenie z tortów lodowych jeszcze będzie się odbywać ?
Dzień dobry,
Tak, zapraszamy na szkolenie „Cukiernictwo lodowe” zaplanowane na 20-21 listopada 2024:
https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-cukiernictwo-lodowe,3,579,1463
Czy osoby początkujące również mogą wziąć w nim udział?
Szkolenie „Cukiernictwo lodowe” jest przeznaczone dla osób, które miały już wcześniej do czynienia z cukiernictwem i lodziarstwem.
Dla osób początkujących polecamy szkolenie „ABC lodów rzemieślniczych”:
https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-abc-lodow-rzemieslniczych,3,579,838
Dzień dobry, kiedy będzie dostępne szkolenie z podstaw tortów tynkowanych?
Dzień dobry,
Szkolenie „Podstawy tortów tynkowanych” będzie przeniesione na początek roku, najprawdopodobniej drugą połowę stycznia.
Zachęcamy do obserwowania naszej strony, niebawem pojawi się nowa data.
Pozdrawiamy,
Ashanti
Jeśli posiadam voucher ważny do końca roku, można go wykorzystać przy zakupie tego właśnie przeniesionego szkolenia?
Dzień dobry,
Obecnie szkolenie z tortów tynkowanych jest dostępne pod nazwą „Torty artystyczne”.
Zapraszamy do zapisu:
https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-torty-artystyczne,3,579,1832
Dzień dobry, Czy w najbliższym czasie będzie szkolenie z foodcostu?
Pozdrawiam
Dzień dobry,
Zapraszamy do zapisu: https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-kulinarne-wykwintne-dania-niski-foodcost,3,578,1764
Witam
Czy wiadomo kiedy będzie kolejna edycja Akademii Barmańskiej, poziom podstawowy?
Dzień dobry,
Kolejny termin to 21-22 maja.
Zapraszamy do zapisu: https://sklep.ashanti.pl/akademia-barmanska,3,580,1489
Dzień dobry
poszukuję szkolenia z monoporcji, fingerfoods na catering słony. Które szkolenie będzie odpowiednie?
Dzień dobry,
Szkolenia z monoporcji:
https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-mono-desery,3,579,816
Szkolenia z tematyki cateringu:
https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-kuchnia-hotelowa-catering-eventowy,3,578,1789
Zapraszamy do zapisów.
Dzień dobry
Czy w tym roku odbędzie się szkolenie z tortów lodowych, cukiernictwo lodowe?
Dzień dobry,
Szkolenie było zaplanowane na 20-21 marca, lecz z uwagi na małą liczbę zapisów musiało zostać odwołane.
Gdyby była Pani zapisana to kurs mógłby ruszyć.
W tym roku nie planujemy wznowienia tego tematu.
Zapraszamy na pozostałe szkolenia lodowe:
ABC lodów rzemieślniczych https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-abc-lodow-rzemieslniczych,3,579,838
Lody specjalistyczne https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-lody-specjalistyczne,3,579,1151
Witam, czy szkolenie z RamenHead, które zaplanowane jest na 31.03 odbędzie się ? Czy będzie wyznaczony jakiś drugi termin tego szkolenia ?
Dzień dobry,
Szkolenia potwierdzamy do 7 dni przed realizacją. Jeśli jest Pani zainteresowana to zapraszamy do zapisu. Istnieje możliwość wpłaty zaliczki, a reszty kwoty do kilku dni przed szkoleniem.
https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-kulinarne-ramen-ramenhead-class,3,578,849
Witam czy będzie szkolenia na szefa kuchni pozdrawiam
Dzień dobry,
Na obecną chwilę nie planujemy kursu „Szef kuchni – manager”.
Zachęcamy do sprawdzenia naszej oferty szkoleń kulinarnych:
https://sklep.ashanti.pl/produkty/szkolenia-warsztaty/kulinarne,2,578