Close
Harmonogram szkoleń w Ashanti - szkoła kulinarna w Łodzi

Harmonogram szkoleń

Sprawdź kiedy odbędzie się Twoje szkolenie!

27-28.09.2023
Vademecum SZEFA KUCHNI: Wywary i Sosy | Paweł Salamon
>> ZAPISZ SIĘ

28-29.09.2023
Zrozumieć mąkę| Gianluca Padula
>> ZAPISZ SIĘ

PAŹDZIERNIK 2023

2-4.10.2023
Sweet Devotion – cukiernictwo wypiekowe | Daniel Alvarez
>> ZAPISZ SIĘ

4-5.10.2023
KIMCHI, koreański grill i streetfood | Inessa Kim
>> ZAPISZ SIĘ

7.10.2023
Warsztaty kulinarne: Ramen dla początkujących | Paweł Niewiadomski
>> ZAPISZ SIĘ

9.10.2023
Facebook & Instagram | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ

9-10.10.2023
Nowa Kuchnia Nordycka | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

9-10.10.2023
Podstawy tortów tynkowanych | Ewa Wajs
>> ZAPISZ SIĘ

9-10.10.2023
Nowoczesne torty i monoporcje | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ

10.10.2023
Manager gastronomii: Food cost od podstaw | Piotr Rogowski
>> ZAPISZ SIĘ

11-12.10.2023
Nowoczesne techniki cukiernicze od podstaw | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

11-12.10.2023
Kuchnia włoska: Pasta | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

16.10.2023
Intensywny Kurs Ramen Tonkotsu | Kohei Yagi
>> ZAPISZ SIĘ

16-17.10.2023
Manager restauracji | Przemysław Pasikowski
>> ZAPISZ SIĘ

16-17.10.2023
Szkolenie barmańskie: Akademia World Class poziom 1 | Bartłomiej Wójcik
>> ZAPISZ SIĘ

17-18.10.2023
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 2.0 | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ

18-19.10.2023
Podstawy cukiernictwa | Krzysztof Kopciński
>> ZAPISZ SIĘ

18-19.10.2023
ABC lodów rzemieślniczych | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ

19-20.10.2023
Ciasto pszenne – bułki, chałki i plecionki | K.Jarosz / J.Ziółkowski
>> ZAPISZ SIĘ

21.10.2023
Warsztaty kulinarne: Owoce morza | Michał Zieliński
>> ZAPISZ SIĘ

23-24.10.2023
Cukiernicza Manufaktura | Marek Moskwa
>> ZAPISZ SIĘ

23-24.10.2023
Dzikie Chleby | Marcin Pawlikowski MUKA
>> ZAPISZ SIĘ

23-24.10.2023
Wykwintne dania – niski foodcost | Rafał Koziorzemski
>> ZAPISZ SIĘ

25.10.2023
Nowoczesny BAR MLECZNY | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

26-27.10.2023
Nowoczesne techniki kulinarne| Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

25-26.10.2023
Cukiernik – manager | Michał Doroszkiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

LISTOPAD 2023

4.11.2023
Domowy chleb na zakwasie | Marcin Pawlikowski MUKA
>> ZAPISZ SIĘ

6-7.11.2023
Szkolenie barmańskie: Akademia World Class poziom 2 | Marcin Kruk
>> ZAPISZ SIĘ

6-8.11.2023
RamenHead Class | Tomasz Oleński
>> ZAPISZ SIĘ

8-9.11.2023
Cukiernictwo dla początkujących | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ

9-10.11.2023
„Zero Waste” w restauracji | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

13-14.11.2023
Coffee Break – ciasta od A do Z | Marcin Zawadzki
>> ZAPISZ SIĘ

13-14.11.2023
Bicie piany – BEZY | Bożena Sikoń
>> ZAPISZ SIĘ

13.11.2023
Kuchnia hiszpańska – TAPAS | Miguel Capitan
>> ZAPISZ SIĘ

14-15.11.2023
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0″ | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ

15.11.2023
Barista poziom 1 – podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ

15.11.2023
Jak nagrywać TikTok, Rolki, Stories | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ

15-16.11.2023
MONO – desery w wersji mini | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

16.11.2023
Fotografia kulinarna smartfonem | Jakub Wilczek
>> ZAPISZ SIĘ

16-17.11.2023
Tradycyjne polskie pieczywo – chleby żytnie i mieszane | K.Jarosz / J.Ziółkowski
>> ZAPISZ SIĘ

18.11.2023
Warsztaty kulinarne: Gorąca kuchnia japońska dla początkujących | Paweł Niewiadomski
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.11.2023
Jesienno-zimowe inspiracje w kuchni polskiej | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.11.2023
Szkolenie barmańskie: Akademia World Class poziom3 | Bartłomiej Wójcik
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.11.2023
Tort weselny i słodki stół w wydaniu glamour | Marek Moskwa
>> ZAPISZ SIĘ

22.11.2023
Kurs wprowadzający w świat wina | Andrzej Strzelczyk
>> ZAPISZ SIĘ

22-23.11.2023
LODY specjalistyczne | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ

22-23.11.2023
Profesjonalny kurs Pizzaiolo | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

23.11.2023
Kwiaty z papieru jadalnego | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

24.11.2023
Ramen wegański | Kohei Yagi
>> ZAPISZ SIĘ

27-28.11.2023
Ciasto pszenne – bułki, chałki i plecionki | K.Jarosz / J.Ziółkowski
>> ZAPISZ SIĘ

27-28.11.2023
Sztuka mięsa | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

27-28.11.2023
Cukiernictwo kawiarniane | Mariusz Górecki
>> ZAPISZ SIĘ

28-29.11.2023
Manager gastronomii: Komunikacja i motywacja w zespole | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ

29.11.2023
Barista poziom 2: Latte art – dekorowanie kawy | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ

29-30.11.2023
Zaawansowane kiszenie i fermentacja | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

GRUDZIEŃ 2023

4-5.12.2023
Koreański ferment | Inessa Kim
>> ZAPISZ SIĘ

6-7.12.2023
Wieprzowina doskonała | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ

6-7.12.2023
Pâtisserie française – francuskie cukiernictwo | Michał Doroszkiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

11-12.12.2023
Tradycyjne wypieki | Marcin Surdyk
>> ZAPISZ SIĘ

13-14.12.2023
Klasyczna Kuchnia Włoska | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

MARZEC 2024

5-6.03.2023
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 1.0 | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ

KWIECIEŃ 2024

15-17.04.2024
Wegańskie cukiernictwo i wypieki | Toni Rodriguez
>> ZAPISZ SIĘ

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *