Harmonogram szkoleń
Sprawdź kiedy odbędzie się Twoje szkolenie!
• STYCZEŃ 2025
15-16.01.2025
Nowoczesne techniki cukiernicze | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
18.01.2025
Pizza, focaccia, panzerotti | Gianluca Padula
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.01.2025
Kuchnia amerykańska | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
23.01.2025
Kwiaty z papieru jadalnego | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ
23-24.01.2025
Wołowina od A do Z | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
27-28.01.2025
Kuchnia autorska – projektowanie menu i plating | Adam Adamczak
>> ZAPISZ SIĘ
27-28.01.2025
Croissant & Spółka – nowoczesne viennoiserie | Marcin Zawadzki i Gianluca Padula
>> ZAPISZ SIĘ
29-30.01.2025
Sezonowa kuchnia polska | Adam Chrząstowski
>> ZAPIS SIĘ
31.01.2025
Początkujący sommelier | Andrzej Strzelczyk
>> ZAPISZ SIĘ
• LUTY 2025
3-4.02.2025
Vegan RamenHead | Tomasz Oleński
>> ZAPISZ SIĘ
3-4.02.2025
Błonniki w cukiernictwie i lodziarstwie | Konrad Mikiel
>> ZAPISZ SIĘ
5-6.02.2025
Zaawansowane kiszenie i fermentacja | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
5-6.02.2025
Lody specjalistyczne | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ
10.02.2025
Barista poziom 1 – podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ
10-11.02.2025
Słodkie menu bankietowe | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
10-11.02.2025
Profesjonalny kurs pizzaiolo – włoski kurs pizzy | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ
12-13.02.2025
Dzikie Chleby | Marcin Pawlikowski
>> ZAPISZ
12-13.02.2025
Kuchnia hotelowa i catering eventowy | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ
15.02.2025
Monoporcje dla początkujących | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
17.02.2025
Nowoczesny Bar Mleczny | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
17-18.02.2025
Akademia barmańska | Dominik Krzewiński
>> ZAPISZ SIĘ
18-19.02.2025
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0 | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.02.2025
Ciasta w kawiarni | Mariusz Górecki
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.02.2025
Nowoczesne techniki kulinarne | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
22.02.2025
Ramen dla początkujących | Paweł Niewiadomski
>> ZAPISZ SIĘ
24-25.02.2025
Rzemieślnicze kiełbasy i wędliny | Andrzej Goławski
>> ZAPISZ SIĘ
24-25.02.2025
Podstawy cukiernictwa | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ
26-27.02.2025
Szef Baru | Bartłomiej Wójcik i Dominik Krzewiński
>> ZAPISZ SIĘ
26-27.02.2025
Dania dietetyczne w nowoczesnej kuchni | Paweł Salamon
>> ZAPISZ SIĘ
• MARZEC 2025
3-5.03.2025
Mała piekarnia rzemieślnicza od A do Z | Tomasz Korfel
>> ZAPISZ SIĘ
4-5.03.2025
SUSHIMASTER poziom 1 | Piotr Kuc
>> ZAPISZ SIĘ
5-6.03.2025
Torty i monoporcje w stylu glamour | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ
6.03.2025
Sztuka dekoracji tortów | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ
6-7.03.2025
Stek & Company | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ
10-11.03.2025
Menu bankietowe od kuchni – planowanie i realizacja | Justyna Słupska-Kartaczowska
>> ZAPISZ SIĘ
11.03.2025
Barista poziom 2: Latte art | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ
12-13.03.2025
Sernik De Luxe | Mariusz Górecki
>> ZAPISZ SIĘ
12-13.03.2024
Wegańskie BISTRO | Michał Kepiński
>> ZAPISZ SIĘ
17-18.03.2025
Manager gastronomii: Zarządzanie zespołem cz.2 | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ
17-18.03.2025
Tarty, ptysie i eklery | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.03.2025
Cukiernictwo lodowe | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.03.2025
Coffee Break – Ciasta od A do Z | Marcin Zawadzki
>> ZAPISZ SIĘ
20-21.03.2025
Kuchnia włoska: Pasta | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ
22.03.2025
Domowy chleb na zakwasie | Marcin Pawlikowski MUKA
>> ZAPISZ SIĘ
22.03.2025
Sushi dla początkujących | Paweł Niewiadomski
>> ZAPISZ SIĘ
22.03.2025
Nowoczesne torty domowe | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
24-25.03.2025
Wykwintne potrawy – niski food cost | Marcin Gruszka
>> ZAPISZ SIĘ
26-27.03.2025
Sztuka Mięsa | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
31.03-2.04.2025
RamenHead Class | Tomasz Oleński
>> ZAPISZ SIĘ
31.03.2025
Facebook i Instagram – social media w gastronomii | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ
31.03.2025
Ciasta krojone 60×40 | Łukasz Kaniewski
>> ZAPISZ SIĘ
• KWIECIEŃ 2025
1.04.2025
Jak nagrywać TikTok, Rolki, Stories – video marketing w praktyce | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ
2.04.2025
GASTRO AI – sztuczna inteligencja w gastronomii | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ
2-3.04.2025
Bicie piany – bezy i makaroniki | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
3-4.04.2025
Vademecum Szefa Kuchni – Techniki Gotowania | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
7-8.04.2025
Klasyczna kuchnia włoska | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ
7-8.04.2025
Manager restauracji | Przemysław Pasikowski
>> ZAPISZ SIĘ
14-15.04.2025
Desery restauracyjne | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ
14-15.04.2025
Kuchnia polska – WIEPRZOWINA | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ
28-29.04.2025
Menu gwiazdkowych restauracji | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ
28-29.04.2025
Śniadanie w kawiarni | Marcin Zawadzki
>> ZAPISZ SIĘ
• MAJ 2025
5-6.05.2025
Pieczywo bezglutenowe z zastosowaniem błonnika | Konrad Mikiel
>> ZAPISZ SIĘ
12-13.05.2025
Kompleksowy kurs Ramen | Kohei Yagi
>> ZAPISZ SIĘ
12-13.05.2025
MONO: desery w wersji mini – nowy program | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ
14-15.05.2025
Praktyczna kuchnia francuska | Justyna Słupska-Kartaczowska
>> ZAPISZ SIĘ
• CZERWIEC 2025
2.06.2025
Profesjonalny kurs krojenia szynki dojrzewającej „Cortador de Jamón” | Miguel Capitan
>> ZAPISZ SIĘ
3.06.2025
Fotografia kulinarna smartfonem | Jakub Wilczek
>> ZAPISZ SIĘ
3-4.06.2025
SUSHIMASTER poziom 2 | Piotr Kuc
>> ZAPISZ SIĘ
11-12.06.2025
Manager gastronomii: Zarządzanie zespołem cz.1 | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ
• PAŹDZIERNIK 2025
20-22.10.2025
Daniel Alvarez Masterclass: Panettone & Viennoiserie
>> ZAPISZ SIĘ
7 Responses to Harmonogram szkoleń
Witam. Czy szkolenie z tortów lodowych jeszcze będzie się odbywać ?
Dzień dobry,
Tak, zapraszamy na szkolenie „Cukiernictwo lodowe” zaplanowane na 20-21 listopada 2024:
https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-cukiernictwo-lodowe,3,579,1463
Czy osoby początkujące również mogą wziąć w nim udział?
Szkolenie „Cukiernictwo lodowe” jest przeznaczone dla osób, które miały już wcześniej do czynienia z cukiernictwem i lodziarstwem.
Dla osób początkujących polecamy szkolenie „ABC lodów rzemieślniczych”:
https://sklep.ashanti.pl/szkolenie-abc-lodow-rzemieslniczych,3,579,838
Dzień dobry, kiedy będzie dostępne szkolenie z podstaw tortów tynkowanych?
Dzień dobry,
Szkolenie „Podstawy tortów tynkowanych” będzie przeniesione na początek roku, najprawdopodobniej drugą połowę stycznia.
Zachęcamy do obserwowania naszej strony, niebawem pojawi się nowa data.
Pozdrawiamy,
Ashanti
Jeśli posiadam voucher ważny do końca roku, można go wykorzystać przy zakupie tego właśnie przeniesionego szkolenia?