Close
Harmonogram szkoleń w Ashanti - szkoła kulinarna w Łodzi

Harmonogram szkoleń

Sprawdź kiedy odbędzie się Twoje szkolenie!

STYCZEŃ 2025

15-16.01.2025
Nowoczesne techniki cukiernicze | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

18.01.2025
Pizza, focaccia, panzerotti | Gianluca Padula
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.01.2025
Kuchnia amerykańska | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

23.01.2025
Kwiaty z papieru jadalnego | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

23-24.01.2025
Wołowina od A do Z | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

27-28.01.2025
Kuchnia autorska – projektowanie menu i plating | Adam Adamczak
>> ZAPISZ SIĘ

27-28.01.2025
Croissant & Spółka – nowoczesne viennoiserie | Marcin Zawadzki i Gianluca Padula
>> ZAPISZ SIĘ

29-30.01.2025
Sezonowa kuchnia polska | Adam Chrząstowski
>> ZAPIS SIĘ

31.01.2025
Początkujący sommelier | Andrzej Strzelczyk
>> ZAPISZ SIĘ

• LUTY 2025

3-4.02.2025
Vegan RamenHead | Tomasz Oleński
>> ZAPISZ SIĘ

3-4.02.2025
Błonniki w cukiernictwie i lodziarstwie | Konrad Mikiel
>> ZAPISZ SIĘ

5-6.02.2025
Zaawansowane kiszenie i fermentacja | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

5-6.02.2025
Lody specjalistyczne | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ

10.02.2025
Barista poziom 1 – podstawowa wiedza o kawie i technikach pracy baristy | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ

10-11.02.2025
Słodkie menu bankietowe | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

10-11.02.2025
Profesjonalny kurs pizzaiolo – włoski kurs pizzy | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

12-13.02.2025
Dzikie Chleby | Marcin Pawlikowski
>> ZAPISZ

12-13.02.2025
Kuchnia hotelowa i catering eventowy | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ

15.02.2025
Monoporcje dla początkujących | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

17.02.2025
Nowoczesny Bar Mleczny | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

17-18.02.2025
Akademia barmańska | Dominik Krzewiński
>> ZAPISZ SIĘ

18-19.02.2025
Sushi dla profesjonalnych kucharzy 3.0 | Alon Than
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.02.2025
Ciasta w kawiarni | Mariusz Górecki
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.02.2025
Nowoczesne techniki kulinarne | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

22.02.2025
Ramen dla początkujących | Paweł Niewiadomski
>> ZAPISZ SIĘ

24-25.02.2025
Rzemieślnicze kiełbasy i wędliny | Andrzej Goławski
>> ZAPISZ SIĘ

24-25.02.2025
Podstawy cukiernictwa | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ

26-27.02.2025
Szef Baru | Bartłomiej Wójcik i Dominik Krzewiński
>> ZAPISZ SIĘ

26-27.02.2025
Dania dietetyczne w nowoczesnej kuchni | Paweł Salamon
>> ZAPISZ SIĘ

• MARZEC 2025

3-5.03.2025
Mała piekarnia rzemieślnicza od A do Z | Tomasz Korfel
>> ZAPISZ SIĘ

4-5.03.2025
SUSHIMASTER poziom 1 | Piotr Kuc
>> ZAPISZ SIĘ

5-6.03.2025
Torty i monoporcje w stylu glamour | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ

6.03.2025
Sztuka dekoracji tortów | Beata Tomasiewicz
>> ZAPISZ SIĘ

6-7.03.2025
Stek & Company | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ

10-11.03.2025
Menu bankietowe od kuchni – planowanie i realizacja | Justyna Słupska-Kartaczowska
>> ZAPISZ SIĘ

11.03.2025
Barista poziom 2: Latte art | Wojciech Pasko
>> ZAPISZ SIĘ

12-13.03.2025
Sernik De Luxe | Mariusz Górecki
>> ZAPISZ SIĘ

12-13.03.2024
Wegańskie BISTRO | Michał Kepiński
>> ZAPISZ SIĘ

17-18.03.2025
Manager gastronomii: Zarządzanie zespołem cz.2 | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ

17-18.03.2025
Tarty, ptysie i eklery | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.03.2025
Cukiernictwo lodowe | Tomasz Szypuła
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.03.2025
Coffee Break – Ciasta od A do Z | Marcin Zawadzki
>> ZAPISZ SIĘ

20-21.03.2025
Kuchnia włoska: Pasta | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

22.03.2025
Domowy chleb na zakwasie | Marcin Pawlikowski MUKA
>> ZAPISZ SIĘ

22.03.2025
Sushi dla początkujących | Paweł Niewiadomski
>> ZAPISZ SIĘ

22.03.2025
Nowoczesne torty domowe | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

24-25.03.2025
Wykwintne potrawy – niski food cost | Marcin Gruszka
>> ZAPISZ SIĘ

26-27.03.2025
Sztuka Mięsa | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

31.03-2.04.2025
RamenHead Class | Tomasz Oleński
>> ZAPISZ SIĘ

31.03.2025
Facebook i Instagram – social media w gastronomii | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ

31.03.2025
Ciasta krojone 60×40 | Łukasz Kaniewski
>> ZAPISZ SIĘ

• KWIECIEŃ 2025

1.04.2025
Jak nagrywać TikTok, Rolki, Stories – video marketing w praktyce | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ

2.04.2025
GASTRO AI – sztuczna inteligencja w gastronomii | Bartosz Paczyński
>> ZAPISZ SIĘ

2-3.04.2025
Bicie piany – bezy i makaroniki | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

3-4.04.2025
Vademecum Szefa Kuchni – Techniki Gotowania | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

7-8.04.2025
Klasyczna kuchnia włoska | Amedeo Piovesan
>> ZAPISZ SIĘ

7-8.04.2025
Manager restauracji | Przemysław Pasikowski
>> ZAPISZ SIĘ

14-15.04.2025
Desery restauracyjne | Maciej Majzon-Wójtowicz
>> ZAPISZ SIĘ

14-15.04.2025
Kuchnia polska – WIEPRZOWINA | Adam Chrząstowski
>> ZAPISZ SIĘ

28-29.04.2025
Menu gwiazdkowych restauracji | Michał Kępiński
>> ZAPISZ SIĘ

28-29.04.2025
Śniadanie w kawiarni | Marcin Zawadzki
>> ZAPISZ SIĘ

• MAJ 2025

5-6.05.2025
Pieczywo bezglutenowe z zastosowaniem błonnika | Konrad Mikiel
>> ZAPISZ SIĘ

12-13.05.2025
Kompleksowy kurs Ramen | Kohei Yagi
>> ZAPISZ SIĘ

12-13.05.2025
MONO: desery w wersji mini – nowy program | Maciej Rosiński
>> ZAPISZ SIĘ

14-15.05.2025
Praktyczna kuchnia francuska | Justyna Słupska-Kartaczowska
>> ZAPISZ SIĘ

• CZERWIEC 2025

2.06.2025
Profesjonalny kurs krojenia szynki dojrzewającej „Cortador de Jamón” | Miguel Capitan
>> ZAPISZ SIĘ

3.06.2025
Fotografia kulinarna smartfonem | Jakub Wilczek
>> ZAPISZ SIĘ

3-4.06.2025
SUSHIMASTER poziom 2 | Piotr Kuc
>> ZAPISZ SIĘ

11-12.06.2025
Manager gastronomii: Zarządzanie zespołem cz.1 | Maciej Sadowski
>> ZAPISZ SIĘ

• PAŹDZIERNIK 2025

20-22.10.2025
Daniel Alvarez Masterclass: Panettone & Viennoiserie
>> ZAPISZ SIĘ


7 Responses to Harmonogram szkoleń

  1. Maria Olejniczak

    Witam. Czy szkolenie z tortów lodowych jeszcze będzie się odbywać ?

  2. Aleksander

    Dzień dobry, kiedy będzie dostępne szkolenie z podstaw tortów tynkowanych?

    • Anna Musialik

      Dzień dobry,

      Szkolenie „Podstawy tortów tynkowanych” będzie przeniesione na początek roku, najprawdopodobniej drugą połowę stycznia.
      Zachęcamy do obserwowania naszej strony, niebawem pojawi się nowa data.

      Pozdrawiamy,
      Ashanti

      • Aleksander

        Jeśli posiadam voucher ważny do końca roku, można go wykorzystać przy zakupie tego właśnie przeniesionego szkolenia?

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *